Skelbiama Maskvos išdavystė. Rusija turi naują priešą (Video)  ()

V. Putinas išsigando ir metė savo KSSO sąjungininką – propaganda įgavo naują „priešą“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-13 Skelbiama Maskvos išdavystė. Rusija turi naują priešą (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nepaisant to, kad ši šalis yra oficiali Rusijos Federacijos sąjungininkė ir yra Muitų sąjungos bei KSSO narė, Maskva pirmiausia išdavė Armėniją, o dabar paskelbė ją priešu.

Žurnalistas Denisas Kazanskis pažymėjo, kad kai tik padėtis Kalnų Karabache dar kartą paaštrėjo, Vladimiras Putinas nusprendė išvengti galimo susirėmimo su Turkija ir Azerbaidžanu. Šiuo atžvilgiu visa valstybinė propaganda svaido purvu į Jerevaną.

Žinomi „žurnalistai“ V. Solovjovas, M. Simonian, D. Kiselevas valstybiniuose kanaluose vienbalsiai tvirtina, kad Armėnija yra blogesnė už Ukrainą, Jerevanas esą neteisingai draugavo su Rusija, todėl turi mokėti. Pastebėtina, kad prieš kepsnių kvapą Kalnų Karabache Kremlius noriai priėmė Armėnijos ministrą pirmininką Nikolą Pašinianą ir KSSO sąjungininke nepastebėjo „priešo“.

 

„Iliustracinė istorija. Kad ir ką darytumėte, kad ir kiek draugautumėte su Rusija, anksčiau ar vėliau, kai Maskvai to prireiks, vis tiek būsite paskelbtas priešu ir paliktas,“ – komentavo D. Kazanskis.

Verta paminėti, kad po Maskvos išdavystės N. Pašinianas tikrai pradėjo ieškoti naujų sąjungininkų ir aktyviai plėtoti santykius su Vakarais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(0)
(18)

Komentarai ()