„Peskovas patvirtino, kad viskas labai blogai.“ Skelbiama visiškai netikėta žinia (Video)  ()

V. Putino spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas patvirtino, kad Čečėnijos lyderiu pasiskelbusiam „viskas yra blogai“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-21 „Peskovas patvirtino, kad viskas labai blogai.“ Skelbiama visiškai netikėta žinia (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs KGB ir Rusijos užsienio žvalgybos tarnybos darbuotojas Sergejus Žirnovas „24 kanalui“ pažymėjo, kad D. Peskovas, paklaustas kas negerai apsišaukėliui Čečėnijos vadovui, pasakė, kad Rusijos prezidento administracija tariamai neprižiūri jo sveikatos. 

„Oficialiai patvirtinu, kad su R. Kadyrovu, teigia D. Peskovas, viskas blogai“, – sakė buvęs KGB pareigūnas.

Buvęs Užsienio žvalgybos tarnybos darbuotojas pažymėjo, kad birželio 29 d. V. Putino spaudos sekretorius pareiškė, kad Rusijos diktatoriaus administracija „nežino, kur yra Jevgenijus Prigožinas“. Vėliau D. Peskovas pareiškė, jog birželio 29 dieną Vladimiras Putinas susitiko su privačios grupuotės vadovu.

„Kai D. Peskovas sako: „Aš nieko nežinau apie R. Kadyrovą“ tai reiškia, jog jis patvirtino, kad Ramzanas yra Maskvoje, Centrinėje klinikinėje ligoninėje, komos būsenoje ir miršta,“ – sako S. Žirnovas.

Situacija su Ramzanu Kadyrovu labai susilpnins Rusijos diktatorių. Viskas dėl to, kad padėtis Čečėnijoje taip pat silpnėja.

 

Sergantis R. Kadyrovas negalės atlikti save vadinančio lyderio pareigų. Todėl vietoj jo gali ateiti kas nors kitas. Taip Čečėnijoje gali prasidėti kivirčai tarp klanų.

S. Žirnovas mano, kad Grozne gali prasidėti mitingai, kai mirs R. Kadyrovas, ir bus pradėtas skirti jo įpėdinis. Be to, ten gali įsikišti Kremlius.

„Jie įsiliepsnos, todėl V. Putinas gali net nesulaukti savo rinkimų. Jei tai įsižiebs ir Čečėnijoje, o visa Čečėnija pradės kariauti, tai bus antrasis frontas. Nebus gerai,“ – pažymėjo buvęs KGB pareigūnas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(2)
(22)

Komentarai ()