Elonas Muskas šį kartą iš tikrųjų gali nužudyti „Twitter“. Kas nutiko?  ()

Ar nužudyti „Twitter“ visą laiką buvo savininko Elono Musko tikslas?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per tiesioginį pokalbį su Izraelio ministru pirmininku Benjaminu Netanyahu E. Muskas atskleidė, kad už naudojimąsi svetaine gali tekti sumokėti „nedidelę mėnesinę įmoką“.

„Tai vienintelis būdas, apie kurį galiu galvoti, kaip kovoti su didžiulėmis robotų armijomis“, – sakė E. Muskas B. Netanyahu. „Kadangi robotas kainuoja dalelę cento – vadink tai dešimtadaliu cento –, bet net jei už jį reikia mokėti... kelis dolerius ar panašiai, efektyvi robotų kaina yra labai didelė.“

Kova su robotais yra gerai, tačiau idėja, kad pakankamai vartotojų mokės už „Twitter“, kad išspręstų problemą, skamba švelniai tariant, gana keistai, atsižvelgiant į tai, jog ekspertų skaičiavimais rugpjūčio viduryje buvo teigiama, kad tik 827 000 žmonių užsiprenumeravo dabartinę mokamą tinklo paslaugą. Tai menka procentinė dalis iš 540 milijonų naudotojų platformoje, kurią pats E. Muskas reklamavo liepos pabaigoje.

Nors jis nesiūlė, kokio dydžio bus mokestis, verslo magnatas pažadėjo, kad tai bus „maža pinigų suma“. Tuo pačiu metu, be abejonės, nėra pakankamai mažos kainos, kad išlaikytų daugybę vartotojų, kurie daugelį mėnesių planavo apskritai palikti svetainę.

„Sumokėsiu už deguonį prieš mokėdamas už šią programą, tiesiog negaliu užsiprenumeruoti „Twitter,“ – paskelbė vienas vartotojas.

Kiti rodė humoristiškesnį požiūrį.

„Būčiau pasirengęs sumokėti nedidelį mokestį už „Twitter“, – rašė kitas vartotojas, – su sąlyga, kad [Muskas] perduos jį Dolly Parton ir pasišalins, o ji ištrins jo paskyrą.

 

Kaip kiti dar pažymėjo, universalių prenumeratų įdiegimas neišspręstų socialinio tinklo robotų problemos, nes šiukšlių siuntėjai, atrodo, jau moka už naudojimąsi svetaine.

E. Muskas vis dar turi rasti prasmingą būdą, kaip sustabdyti savo socialinės žiniasklaidos įmonę nuo nukraujavimo.

Daugeliu atžvilgių svetainėje, anksčiau vadinta „Twitter“, siautėja šiukšlių gaisras nuo tada, kai E. Muskas ją nusipirko beveik prieš metus – ir yra didelė tikimybė, kad ji pavirs į pragarą, jei jis privers kiekvieną vartotoją už tai sumokėti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()