Būtų kažkas nerealaus. Kadyrovo sūnui pasiūlė vykti į Kiniją (Video)  ()

A. Nevzorovas pasiūlė R. Kadyrovo sūnui vykti į Kiniją ir ten pabandyti kumščiais apginti Koraną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Populiarus tinklaraštininkas, žurnalistas ir politikos ekspertas Aleksandras Nevzorovas, kuris 2022 metais buvo priverstas palikti Rusijos Federacijos agresoriaus teritoriją, komentavo 2022 m. incidentą su Čečėnijos vadovo R. Kadyrovo sūnumi, kuris, su kalėjimo leidimu,  aplankė teisiamąjį Nikitą Žuravelį ir jį sumušė.

Ekspertas pabrėžė, kad užpulti nelaisvėje esantį vaikiną, su kuriuo teisėsaugos institucijos jau „dirbo“, ar sumušti visiškai nesipriešinantį žmogų, didelės drąsos nereikia. O jei esi toks kovotojas už musulmonų teises, vadinasi, yra vieta, kur jie tikrai persekiojami ir pavydėtinai reguliariai.

Tai yra Kinijos Liaudies Respublika. Priminsime, kad Kinijoje pavydėtinai reguliariai deginamas Koranas, griaunamos mečetes ir jėga skutamos musulmonų barzdos. Vidurinėje Karalystėje netgi sukurtos specialios stovyklos, kuriose „perauklėjo“ uigūrų musulmonus. Tačiau nei Adamas Kadyrovas, nei jo tėvas Ramzanas net žodžiu nepareiškė dėl to pasipiktinimo.

Ir net kai Kinijos lyderis Xi Jinpingas atvyko į Rusiją, niekas, įskaitant „aršius islamo gynėjus“, jam apie tai nesakė nė žodžio. Tačiau kai atsiranda galimybė parodyti sadistines tendencijas prieš silpnuosius, Kadyrovai, kaip sakoma, „atsikelia nuo kelių“ ir išlieja ant jų visą pyktį, prisistatydami karštais islamo gynėjais.

 

„Kinija islamo problemą sprendžia aiškiai ir metodiškai, kaip epidemiją. Bet kažkodėl niekas nedrįsta ten ateiti ir savo kūnais užstoti mečečių. Ir net jei Kadyrovai su tokiais „kariais“ bandytų nusileisti KLR,  kiniškos valgio lazdelės jau lauktų šio nusileidimo...“ – pažymėjo A. Nevzorovas.

 

Verta paminėti, kad prieš keletą metų Kadyrovas vyresnysis grasino žydams, neva atvyks į Izraelį ir gins mečetes. Jis pareiškė, kad eis į Šventyklos kalną ir asmeniškai konfrontuos su Izraelio policija.

Tiesa, R. Kadyrovas neperžengė žodinių pareiškimų ribų ir nedrįso vykti į Izraelį. O Izraelio karininkas, perskaitęs apgailėtinus pasisakymus, pažadėjo, kad Pažadėtojoje žemėje jį tikrai sutiks, jei nuspręs įgyvendinti savo grasinimus: „Ateik, Ramzanai, mes susitiksime čia! Karas su žydų tauta bus tavo paskutinis!“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(0)
(15)

Komentarai ()