„Tai tiesiog beprotybė!“ Berlyne susirinkto Rusijos opozicija. Jakovenko apstulbęs, ką jie nusprendė (Video)  (1)

Paskutinė Berlyne vykusi Rusijos demokratinių jėgų konferencija nuliūdino.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Tai yra visiška beprotybė“, – sakė I. Jakovenko apie Rusijos opozicionierių konferencijos Berlyne rezultatus.

Rusijos opozicionierius, buvęs Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatas Igoris Jakovenko neigiamai įvertino paskutinės Berlyno Rusijos demokratinių jėgų konferencijos vykusios spalio 21-22 d. rezultatus.

Pasak eksperto, jis buvo labai patenkintas ankstesniu prieškariniu forumu, kuris vyko Taline, nes ten Rusijos opozicionieriai priėmė svarbų sprendimą. Jie priėjo prie išvados, kad V. Putino režimą galima panaikinti tik jėga, ir iškart pradėjo remti Ukrainos ginkluotąsias pajėgas.

Jie surinko pinigų šarvuočiui Ukrainos kariuomenei ir jį jau išsiuntė. Be to, tuomet buvo kalbama apie būtinybę remti Rusijos savanorių dalinius, kurie kovoja kaip Ukrainos ginkluotųjų pajėgų dalis.

„Bet Berlyno forumas... Vėl buvo kalbama apie tai, kad reikia sukurti rinkimų strategiją ir taktiką, organizuoti kažkokį boikotą. Koks boikotas? Boikotas yra tada, kai turite partiją, kuri gali dalyvauti rinkimuose“, - pažymėjo I. Jakovenko.

 

Anot politiko, tai visiška beprotybė ir nesusipratimas,  Rusijoje iš tikrųjų rinkimų iš viso nėra.

„Man tai šiek tiek primena „Balzaminovo vedybas“ (sovietinis filmas – red.), kai jis, pasisukęs į kampą, užsimerkė ir svajojo, kad per kažkokį stebuklą atsidurs rūmuose, virtęs karaliumi. Neaišku, kaip jis ten pateks, apskritai mane tai šiek tiek nuliūdino“, – apibendrino opozicionierius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(6)
(5)

Komentarai (1)