Smogė tikras ažiotažas. Ką „Time“ paskelbė Zelenskio patarėjai (Video)  ()

Po straipsnio publikavimo „Time“, Ukrainos valdžia turėjo daug klausimų prezidento kanceliarijos patarėjams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Tai gali būti Rusijos Federacijos provokacija“, – perspėjo S. Žirnovas Ukrainos valdžią vengti neapgalvotų žingsnių.

Sensacingas Simono Schusterio straipsnis laikraštyje „Time“ Ukrainos politiniame elite sukėlė sumaištį. Valdžia turėjo daug klausimų dabartiniams prezidento kanceliarijos patarėjams, nes būtent du iš jų užsienio žurnalistui esą nutekino negražią tiesą apie situaciją šalyje.

Tačiau buvęs sovietų žvalgybos pareigūnas Sergejus Žirnovas interviu Aleksejui Gomonui metu perspėjo Ukrainos valdžią dėl neapgalvotų ir pernelyg drastiškų žingsnių.

„Tai gali būti Rusijos provokacija, - sakė ekspertas. - Įsivaizduokite, galite „nušauti“ pusę prezidentūros, ieškodami šio kurmio. Ir tai pateks į priešo rankas. Šia prasme jums reikia būti labai atsargiems“. Buvęs žvalgybos pareigūnas pateikė ir įdomią analogiją. Vienu metu K. Budanovas paskelbė, kad Kremliuje turi kurmį.

„Ar tikite, kad Ukrainos žvalgybos vadovas viešai kalba apie kurmį Kremliuje? Jau tada sakiau, kad tai yra trolinimas. Juk jei jis tikrai Kremliuje turi agentą, tai turėtų apie tai tylėti.

 

Jei jis tai sako, tai reiškia, kad reikia pradėti valymą Kremliuje ir jie pradeda ieškoti tos pačios žiurkės. Ir visi išprotėja“, – aiškino analitikas. Taigi tas pats gali būti ir su straipsniu „Time“.

Tikėtina, kad tai Rusijos machinacijos, norint sukelti sąmyšį Ukrainos prezidento kanceliarijoje ir dar labiau sumenkinti situaciją šalyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(4)
(22)

Komentarai ()