„Tai bus katastrofa...“ Skelbiama, kas perims valdžią Rusijoje (Video)  (1)

V. Solovėjus sakė, kas galėtų ateiti į valdžią Rusijos Federacijoje ir iš karto „būti blogesnis nei valdant V. Putinui“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Profesorius Valerijus Solovėjus paaiškino, kad N. Patruševas neišgąsdins pasaulio branduoliniais ginklais, bet su juo bus dar blogiau.

Rusijos politologas pažymėjo, kad nieko gero nebus, jei N. Patruševas ateis į valdžią Rusijoje, nes jam vadovaujant bus dar sunkiau nei dabar. Valerijaus Soloviaus interviu galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Politikos analitikas išsakė savo nuomonę apie N. Patruševo asmenybę ir pažymėjo, kas laukia Rusijos Federacijos, jei jis pakeis V. Putiną prezidento poste:

„Stengiuosi realiai įvertinti. Nesidžiaugiu Nikolajumi Platonovičiumi, tuo, ką jis gali. Galiu pasakyti kad bus blogiau nei valdant V. Putinui. Jeigu N. Patruševas konsoliduos valdžią, tikrai žinau, kad bus prasčiau nei prie V. Putino. Net jo bandymai konsoliduoti valdžią pavirs į katastrofą Rusijos visuomenei. Tikiuosi, kad tie bandymai nebus veiksmingi“.

 

Tada rusų profesorius prie to pridūrė svarbią detalę: „Amerikiečiai jau žino, kad jis yra nuolaidesnis ar labiau linkęs derėtis. Patikėkite, nes visos uždaros konsultacijos iš esmės vyko pagal N. Patruševo-J. Sullivano liniją.

Esmė ta, kad N. Patruševas visada turėjo daug stipresnę įtaką nei S. Nariškinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(6)
(-2)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: