„TikTok“ nauja tendencija: žmonės masiškai į šaldytuvą deda tualetinį popierių. Kas nutiko? (Video)  ()

Tai anksčiau nežinotas būdas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei susiduriate su nemalonaus kvapo šaldytuve problema, nenusiminkite. Yra daug būdų, kaip jį pašalinti.

Viena iš naujausių „TikTok“ tendencijų yra anksčiau nežinomas būdas, skirtas pašalinti nemalonų kvapą šaldytuve. Vaizdo įrašo autoriai prisiekia, kad dviejų sluoksnių tualetinis popierius gali sugerti kvapus. Jis greitai ir efektyviai sugeria drėgmę iš oro, o ji gali prisidėti prie pelėsio ir nemalonaus kvapo susidarymo.

Tinklaraštininkai rekomenduoja naudoti naują ritinėlį, įdėti jį į šaldytuvo galą, atokiau nuo visko, kas gali nutekėti, ir po trijų savaičių išmesti ritinį.

Bet yra ir daugiau būdų, kaip pašalinti blogą kvapą šaldytuve. Reguliariai atlikite generalinį šaldytuvo valymą, išplaukite visas lentynas, stalčius ir dureles šiltu vandeniu ir plovikliu arba soda. Nepamirškite išvalyti išleidimo angos ir guminių tarpinių. Naudokite specialius absorbentus, kurie sugeria nemalonius kvapus.

Tai gali būti aktyvuota anglis, soda, kava, citrina, ryžiai, bulvės, svogūnai, obuoliai, gvazdikėliai, peletrūnai, čiobreliai, vanilė ar bazilikas. Sudėkite juos į dubenį arba ant popieriaus ir palikite šaldytuvo lentynoje kelioms valandoms ar dienoms. Stebėkite produktų galiojimo laiką ir nelaikykite jų nesupakuotų ar neužsandarintose talpyklose.

 

Neperpildykite šaldytuvo ir užtikrinkite gerą oro cirkuliaciją viduje. Rinkitės šaldytuvus su automatinėmis oro filtravimo sistemomis, pavyzdžiui, anglies filtru „Air Fresh“, kuris neutralizuoja nemalonius kvapus ir bakterijas. Laikydamiesi šių paprastų rekomendacijų, galite atsikratyti nemalonaus kvapo šaldytuve ir išlaikyti maistą šviežią.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(3)
(8)

Komentarai ()

Susijusios žymos: