Didžiulė audra. Kazachstane įvyko incidentas su Adomu Kadyrovu. „Mes, kazachai, nieko neatsiprašysime!!!“ (Video)  ()

Tinklaraštininkas iš Kazachstano įrašė vaizdo įrašą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kitas tinklaraštininkas iš Kazachstano įrašė vaizdo įrašą, skirtą Adomui Kadyrovui,  ir visiems kitiems „kadyroviečiams“. „Mes, kazachai, nieko neatsiprašysime“. 

Kazachstane internete prasidėjo audringa tinklaraštininkų ir aktyvistų reakcija į „Kadyrovo vyrų“ išpuolį prieš kazachą, kuris tariamai įžeidinėjo visą čečėnų tautą savo pareiškimu.

Tinklaraštininkas paragino A. Kadyrovą atvykti į Kazachstaną, bandydamas priversti jį atsiprašyti, praneša kanalas „Ukraina 365“. „Nei aš, nei kiti kazachai nieko neatsiprašysime. Mes bijome tik Alacho“, - sakė tinklaraštininkas.

Aktyvistas ragina „kadyroviečius“ dar kartą peržiūrėti kazacho vaizdo įrašą, kuris tariamai žeidžia visų čečėnų jausmus. Tiesą sakant, daugiau nei prieš tris savaites užfiksuotame vaizdo įraše kazachas meta iššūkį Adomui Kadyrovui asmeniškai, palikdamas čečėnus ramybėje.

 

Tačiau naujajame savo vaizdo įraše kazachas atsiprašė čečėnų. Kartu jis dar kartą pabrėžė, kad iššūkį Adomui metė vien dėl sportinių interesų.

„Kadyroviečiai“ pradėjo skambinti ir grasinti jam ir visai jo šeimai smurtu. Kazachas ragina jo vaizdo įrašą kuo plačiau išplatinti internete. Jis nori, žinutė patektų ne tik į šalies prezidento, bet ir Kazachstano žiniasklaidos rankas, kad jis būtų pakviestas į studiją ir pateiktų išsamią informaciją apie incidentą su Adomu Kadyrovu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(67)
(2)
(65)

Komentarai ()