To dar nebuvo. Klausimą apie antrininkus Putinui uždavė jo paties antrininkas (Video)  ()

Atrodo, Putinas nesitikėjo tokio akibrokšto ir prieš atsakymas kelias sekundes pagalvojo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sankt Peterburgo valstybinio universiteto studentas tiesioginės transliacijos metu pademonstravo Rusijos Federacijos prezidento antrininką. Putinui ne itin patiko dar vieno jo pasirodymas eteryje.

Gruodžio 14 dieną renginyje „Metų rezultatai“ rusai turėjo galimybę užduoti tiesioginius klausimus Rusijos Federacijos prezidentui Vladimirui Putinui. Vienas iš jų, Sankt Peterburgo valstybinio universiteto studentas, paklausė Rusijos Federacijos lyderio, ar jis neturi antrininkų. Studentas klausimą uždavė „pagal Putino atvaizdą“.

„Vladimirai Putinai, sveikinu jus. Noriu paklausti, ar turite daug antrininkų ir kaip manote apie pavojus, kuriuos mūsų gyvenimui kelia dirbtinis intelektas ir neuroniniai tinklai?“, – paklausė antrasis Putinas.

 

Klausimas ir antrininkas sukėlė juoką salėje. Pats Putinas nutylėjo, kiek turi dublerių.

„Matau, tu gali atrodyti kaip aš ir kalbėti mano balsu. Bet aš pagalvojau ir nusprendžiau, kad panašus į mane ir kalbėti mano balsu gali tik vienas žmogus, ir tai aš“, – atsakė Putinas studijoje.

Kalbant apie technologijas, Putinas išsakė nuomonę, kad neįmanoma sutrukdyti vystytis technologijoms, kurios pradeda jausti kvapus ir turi pažintinius gebėjimus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(8)
(0)

Komentarai ()