„Bidenas tai puikiai supranta.“ Putinas atskleidė ko laukti Rusijos laimėjimo atveju  (2)

„Tai visiška nesąmonė.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladimiras Putinas JAV prezidento Joe Bideno žodžius, kad Rusija puls NATO šalį pergalės kare su Ukraina atveju, pavadino visiška nesąmone ir pridūrė, kad Rusijai tai neįdomu.

Tai praneša „Reuters“.

Anksčiau šį mėnesį kreipdamasis į respublikonus neblokuoti tolesnės karinės pagalbos, J. Bidenas perspėjo, kad jei V. Putinas laimės karą su Ukraina, jis nesustos ir puls NATO šalis.

„Tai visiška nesąmonė, ir aš manau, kad prezidentas J. Bidenas tai supranta“, – interviu valstybiniam televizijos kanalui „Rossija“ sakė V. Putinas.

Jis pridūrė, jog atrodo, kad J. Bidenas bando pateisinti savo „klaidingą politiką“ Rusijos atžvilgiu.

„Rusija neturi jokios priežasties, jokio intereso – jokio geopolitinio, nei ekonominio, nei politinio, nei karinio – kovoti su NATO šalimis“, – sakė V. Putinas.

 

V. Putinas teigė, kad Suomijos įstojimas į NATO balandį privers Rusiją „koncentruoti tam tikrus karinius dalinius“ Rusijos šiaurėje, netoli savo sienos.

Trečiadienį, gruodžio 6 d., prezidentas Joe Bidenas kreipėsi į JAV Kongresą dėl nacionalinio saugumo ir pagalbos Ukrainai paketo, sakydamas, kad jei V. Putinas perims Ukrainą, jis ties tuo nesustos. Jis puls NATO sąjungininkus ir pamatysime, kaip amerikiečių kariškiai kovos prieš Rusijos kariuomenę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(5)
(10)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: