Amsterdamo valdžia pasiūlė naują vietą „raudonųjų žibintų kvartalui“  ()

Baiminamasi, kad sekso centras padidins nusikalstamumo lygį rajone.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nyderlanduose Amsterdamo valdžia pasiūlė naują vietą „raudonųjų žibintų kvartalui“. Pasiūlymas miesto tarybai bus pateiktas 2024 metų pradžioje, rašo RTE.

„Europos bulvaras, esantis į pietus nuo miesto centro, buvo nuspręsta kaip tinkamiausia vieta naujam Erotiniam centrui“, – sakė miesto pareigūnai. Pareiškime teigiama, kad centrui atidaryti prireiks septynerių metų.

Merė Femke Halsema nori pertvarkyti šią vietovę į tam tikslui pastatytą centrą, kad atsikratytų Amsterdamo „nuodėmių miesto“ įvaizdžio ir spręstų su turizmu ir smulkiais nusikaltimais susijusias problemas.

Europos bulvaras, esantis pagrindinio Amsterdamo verslo rajono pakraštyje, buvo vienas iš trijų variantų Erotiniam centrui, kuriame būtų 100 kambarių sekso paslaugų teikėjoms. Tokiam žingsniui prieštarauja pietinių miesto rajonų gyventojai, taip pat kai kurios ten biurus turinčios įmonės. Jie baiminasi, kad sekso centras padidins nusikalstamumo lygį rajone.

 

Spalį Amsterdamo sekso paslaugų teikėjai protestavo prieš raudonųjų žibintų kvartalo perkėlimą. Visų pirma, daugiau nei 20 000 žmonių pasirašė peticiją prieš šį žingsnį, reikalaudami geresnės minios kontrolės rajone ir sustiprinto policijos stebėjimo, ypač naktimis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: