Jau trečias. JAV paslaptingai miršta karininkai  (1)

Jungtinėse Valstijose toje pačioje karinėje bazėje per 10 dienų rastas negyvas antras kariuomenės seržantas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV armijos seržantas, dirbantis Fort Džeksone Kolumbijoje, Pietų Karolinoje, buvo rastas negyvas šeštadienį, praėjus vos 10 dienų po to, kai toje pačioje mokymo bazėje buvo rastas miręs kitas seržantas.

Apie tai rašo „Newsweek“.

30 metų štabo seržantas Zachary Meltonas buvo rastas savo transporto priemonėje po to, kai jis neatvyko į darbą. Jis buvo 34-ojo pėstininkų pulko 1-ojo bataliono dalis.

„Esame labai nuliūdę dėl štabo seržanto Z. Meltono netekties. Šiuo labai emocingu metu galvojame apie jo šeimą ir priešakinio bataliono narius“, – sakė Fort Džeksono vadas brigados generolas Jasonas Kelly.

Apie mirties priežastį kol kas nieko nežinoma.

 

Tačiau šis tragiškas incidentas buvo antrasis Fort Džeksono įvykis per pastarąsias dvi savaites. Gruodžio 8 d. 13-ojo pėstininkų pulko 2-ojo bataliono štabo seržantą Alleną Burtramą (34 m.) negyvą rado jo dalinio narys. Jis taip pat nepasirodė darbe.

Remiantis vietos pranešimais, A. Burtramas pastaruosius 18 mėnesių buvo įsikūręs Fort Džeksone ir 12 metų tarnavo armijoje. Armijos kriminalinių tyrimų skyrius tiria įvykį, tačiau teigė, kad nėra aiškių žmogžudystės įrodymų.

 

Be to, 40 metų štabo seržantas Jaime'as Contreras taip pat mirė Fort Jackson 2023 m. Po sausumos navigacijos kursų buvo pranešta, kad jis dingo. Jis buvo rastas vos po 9 valandų, maždaug už 50 metrų už mokymo kurso ribos.

Fort Džeksono pareigūnai tuo metu neatskleidė J. Contrero mirties priežasties.

Remiantis bazės tinklalapiu, Fort Džeksonas yra pagrindinis kariuomenės kovinio mokymo centras. Maždaug 50% visų Amerikos karių, kurie kasmet įstoja armijon, studijuoja jame. Daugiau nei 60% visų moterų, kurios kasmet patenka į kariuomenę, taip pat lankė Džeksono fortą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(8)
(-7)

Komentarai (1)