„Ar aš idiotas?!“ Kandidatų į Rusijos prezidentus paklausė, ar jie planuoja nugalėti Putiną. Atsakymai užmuša (Video)  ()

Kandidatus į Rusijos prezidentus pribloškė klausimas, ar jie neplanuoja rinkimuose nugalėti valstybės agresorės vadovą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Ar norite laimėti Rusijos Federacijos prezidento rinkimus? – pasirodė V. Putino „oponentų“ pasimetimo ir drebėjimo filmuota medžiaga. Visi, į kuriuos kreipėsi žurnalistai, bandė išsisukti nuo tiesioginio atsakymo, o kai kurie net rodė baimę ir susirūpinimą dėl savo likimo, skelbia  kanalas SOTA.

Kaip ir buvo galima tikėtis, nė vienas iš žurnalistų kalbintų kandidatų į Rusijos Federacijos prezidentus nepasakė, kad rimtai eina į rinkimus ir tikrai nori laimėti.

Taigi, Andrejus Bogdanovas, neseniai pateikęs dokumentus Vyriausiajai rinkimų komisijai, paklaustas, ar planuoja laimėti, atsakė: „Žinoma, ne. Ar aš atrodau kaip idiotas?“

O kandidatas į Rusijos Federacijos prezidentus iš „Naujųjų žmonių“ Vladislavas Davankovas dvejodamas į klausimą atsakė klausimu: „Pirmiausia, kas laikoma pergale...“ Rusijos Federacijos komunistų partijos kandidatas Nikolajus Charitonovas 2004 m. prezidento rinkimuose jau dalyvavęs ir gavęs daugiau nei 13% balsų, sakė:

„Aš negaliu taip kalbėti“.

 

Kandidatas Sergejus Baburinas, žinomas dėl savo „juodojo šimto“ pareigų, sakė, kad „planuoja padaryti viską, kad konsoliduotų Rusijos visuomenę“. Paklaustas, ar vis dar planuoja laimėti prezidento rinkimus, jis vėl išsisukinėjo: „Dievas planuoja“.

Tačiau epiškiausias buvo Boriso Nadeždino, beje, vienintelio kandidato, pasisakiusio prieš „specialiąją operaciją“ Ukrainoje, atsakymas: „Tikiuosi, kad dėl šios rinkimų kampanijos liksiu gyvas, laisvas, o ne užsienio agentas“. Beje, B. Nadeždinas yra paslaptingiausias iš V. Putino „varžovų“.

Nors dabar jis nominaliai laikomas opoziciniu ir netgi periodiškai įkanda Rusijos diktatoriui, jis taip pat dalyvauja „Vieningosios Rusijos“ pirminiuose rinkimuose ir pasirodo federalinių Rusijos televizijos kanalų pokalbių laidose kaip „berniukas“, todėl tikroji jo politinė pozicija neaiški.

 

Kalbant apie tikrąjį tikslą kandidatuoti į prezidentus, čia jis dar niekuo nesiskiria nuo kitų „techninių“ kandidatų, kurie užsiregistravo siekdami sukurti „konkurencijos“ vaizdą Rusijos Federacijos prezidento rinkimuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(14)
(-10)

Komentarai ()

Susijusios žymos: