„Sukurta DI pagalba“. Kas negerai su Putino Naujųjų metų kalba (Video)  ()

Įžvalgiausi socialinių tinklų vartotojai karo nusikaltėlio Vladimiro Putino kalboje pastebėjo įtartiną niuansą, kuris sukėlė diskusiją apie tai, ar į Rusijos lyderio kasmetinį naujametinį kreipimąsi gali būti įtrauktos skaitmeninės priemonės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai rašo „Newsweek“.

„Matyt, Putino Naujųjų metų sveikinimą sukūrė dirbtinis intelektas“, – rašė Michailas Golubas, atkreipdamas dėmesį į Putino kaklą.

Socialinių tinklų vartotojai atkreipė dėmesį, kad vaizdo įrašas atrodo lyg sukurtas dirbtinio intelekto pagalba.

Tradicinis Vladimiro Putino kreipimasis 2023 metais buvo trumpiausias per pastaruosius ketverius metus. Jis kalbėjo tik 3 minutes ir 45 sekundes – 2,5 karto mažiau nei pernai, kai kalba truko rekordines devynias minutes.

Kita vertus, 2020/21 m. kalbos trukmė buvo apie 7 minutes. Paskutinį kartą V. Putinas 3–4 minučių kalbą pasakė 2018/2019 m. metais.

Savo kalboje V. Putinas neminėjo karo, net kaip „specialią karinę operaciją“, ir ignoravo Belgorodo ataką, per kurią žuvo 24 žmonės.

Jis sakė, kad Rusija niekada neatsitrauks ir paragino piliečius vienytis kovai. „Darbas bendram labui suvienijo visuomenę. Esame vieningi savo mintimis, darbu ir kova“, – sakė V. Putinas.

 

Jis taip pat kreipėsi į karius, vadindamas juos „didvyriais“, jaučiančiais „visos tautos palaikymą“, ir teigė, kad nėra jėgos, galinčios suskaldyti šalį.

 

 

Putinas sakė, kad Rusijos žmones vienija „Tėvynės likimas ir gilus supratimas apie aukščiausią Rusijos istorinio etapo svarbą“, o Ukrainos frontą pavadino „priekine kovos už tiesą ir teisingumą linija“.

Putinas, vertindamas praėjusius metus, pirmą kartą per ilgą laiką nepratarė nė žodžio apie sunkumus ar problemas. Rusai „daug nuveikė, didžiavosi bendrais pasiekimais, džiaugėsi sėkme ir atkakliai gynė nacionalinius interesus, laisvę ir saugumą“, taip pat tradicines vertybes, sakė prezidentas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(0)
(6)
(-6)

Komentarai ()