„Trumpo pralaimėjimas, 𝕏 bankrotas…“ Ką dar prognozuoja britų leidinys  ()

„…bandymai sukurti naujus pajamų šaltinius žlunga.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kandidatas į JAV prezidentus Donaldas Trumpas nelaimės artėjančių rinkimų, o įmonė 𝕏 bankrutuos 2024 m. Šią prognozę paskelbė britų laikraštis „The Financial Times“.

Medžiagos autorių teigimu, D. Trumpas JAV prezidentu daugiau netaps, tačiau jei jam pavyks įveikti teisines kliūtis savo kandidatūros iškėlimui Meino ir Kolorado valstijoje, rinkimai bus pažymėti „labai įtemptomis lenktynėmis“. Bet kokiu atveju, kaip teigiama straipsnyje, laimės dabartinis Amerikos lyderis Joe Bidenas.

Be to, autoriai mano, kad milijardieriui Elonui Muskui priklausanti bendrovė 𝕏 (buvusi Twitter) ateinančiais metais patirs bankrotą. Medžiagoje nurodoma, kad pastaruoju metu reklamuotojai vis dažniau atsisako reklamuotis socialiniame tinkle 𝕏, o „bandymai sukurti naujus pajamų šaltinius žlunga“.

Kitos prognozės apima padėties, susijusios su Palestinos ir Izraelio konfliktu, raidos vertinimą. Taigi, medžiagos autoriai prognozuoja, kad Izraelio karas su „Hamas“ nesukels plataus masto konflikto Artimuosiuose Rytuose, o JAV ir Iranas į jį nebus įtrauktos. Pasak stebėtojų, yra vilties, kad diplomatinis spaudimas suvaldys situaciją, nes „nei Vašingtonas, nei Teheranas nenori platesnio regioninio konflikto“.

 
 

 

Ukrainos konflikto prognozės rodo, kad JAV ir ES toliau finansuos Kyjivą, nepaisant problemų, susijusių su susitarimu dėl pagalbos praėjusių metų pabaigoje. Tuo pat metu, jei D. Trumpas iš tiesų grįš į JAV prezidento postą, tai taps problema remiant Ukrainą, pabrėžė straipsnio autoriai. Be to, Kyjivas, kaip minėta, ateinančiais metais patirs vis didesnį spaudimą dėl derybų su Maskva.

Be to, žurnalistai įsitikinę, kad valstybės vadovo pasikeitimas Taivane neišprovokuos Kinijos puolimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(85)
(10)
(75)

Komentarai ()