„Mums bus labai sunku, bet mums tikrai niekada nebus gėda“  ()

S. Šaptala karo metu visada buvo šalia V. Zalužno.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vyriausiasis ginkluotųjų pajėgų vadas Valerijus Zalužnas pasveikino Generalinio štabo viršininką Sergejų Šaptalą su gimtadieniu ir sakė, kad jam malonu dirbti su juo.

Savo „Facebook“ puslapyje jis rašė, kad S. Šaptala karo metu visada buvo šalia jo, ir pasveikino.

„Mums vis tiek bus labai sunku, bet mums tikrai niekada nebus gėda. Džiaugiuosi, kad šiame gyvenime ir per karą tu buvai šalia manęs, žmogus, kuriam Ukraina išties yra pati svarbiausia. Su gimtadieniu, Drauge! Tikimės geriausio. Mes to nusipelnėme“, – rašė V. Zalužnas.

Pastarosiomis dienomis žiniasklaidoje aktyviai sklando gandai apie galimą Valerijaus Zalužno pasitraukimą iš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vado pareigų. Amerikietiškas „The Washington Post“ leidinys rašė, kad Kyjivas greičiausiai dar nerado V. Zalužno pakaitalo. 

 

J. Bidenas atvirai įvertino V. Zalužnio atsistatydinimo tikimybę – JAV prezidento padėjėjas nacionalinio saugumo reikalams Jake'as Sallivanas pareiškė, kad JAV į sprendimą nesikiš. Apie Baltųjų rūmų poziciją jau pranešta Kyjivui.

 

V. Zelenskis pirmą kartą pripažino V. Zalužnio atsistatydinimo galimybę interviu metu Italijos televizijos kanalui „Rai1“. Šalies vadovas sakė, kad Ukrainai reikia perkrovimo, pokyčiai turi įvykti ir karinėje vadovybėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(8)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: