Istorija pasiekė Kremlių. Ką daryti su generolais? (Video)  ()

Viešbučio restorane išgėręs alkoholio, generolas ėmė elgtis agresyviai...


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-09 Istorija pasiekė Kremlių. Ką daryti su generolais? (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos generolas leitenantas Olegas Zavgorodnijus, per komandiruotę Kaliningrade sukėlęs ​​neblaivus muštynes, pasitraukė iš Federalinės muitinės tarnybos (FTS). Departamento spaudos tarnyba pranešė, kad jis pats pateikė atsistatydinimo pareiškimą.

„Patvirtiname Rusijos federalinės muitinės tarnybos pagrindinio logistikos skyriaus vadovo O. Zavgorodnijaus atleidimo jo paties prašymu 2024 m. vasario 6 d. faktą“, – pažymėjo „RIA Novosti“.

Vasario 5 dieną generolas buvo sulaikytas dėl viešosios tvarkos pažeidimo Kaliningrade, kur atvyko į komandiruotę dalyvauti pasitarime dėl apygardos muitinės 2023 metų darbo rezultatų. Internete pasklido vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip O. Zavgorodnijus guli surakintas antrankiais ant policijos komisariato grindų, grasina Rusijos gvardijos pareigūnams ir juos spardo.

Kanalas „VChK-OGPU“ rašė, kad atvykęs į Kaliningradą aukšto rango muitininkas kartu su kolegomis iš Maskvos apsigyveno penkių žvaigždučių viešbutyje „Crystal House“, 300 m² ploto kambaryje. Jis kainuoja 235 tūkstančius rublių per dieną.

 

Viešbučio restorane išgėręs alkoholio, generolas ėmė elgtis agresyviai ir patraukė viešbučio apsaugos dėmesį, kuris pavojaus mygtuku iškvietė Nacionalinės gvardijos būrį. Atvykus pareigūnams, O. Zavgorodnijus susimušė iš pradžių su apsaugos darbuotojais, o paskui su jais, po to buvo sulaikytas ir nuvežtas į skyrių.

Kanalo žiniomis, kartu su O. Zavgorodnijumi muštynėse viešbutyje dalyvavo Federalinės muitinės tarnybos viršininko pavaduotojas generolas pulkininkas Andrejus Strukovas, tačiau atvykus būriui užsidarė kambaryje ir padėjo sulaikytajam išeiti į laisvę. 

 

Šaltinių teigimu, po to Federalinė muitinės tarnyba bandė numalšinti skandalą ir išsiuntė generolą į nedarbingumo atostogas, tačiau galiausiai jis buvo atleistas. Tačiau jis išlaikė visas privilegijas ir kompensacijas. Federalinė muitinės tarnyba dar nenusprendė, ką daryti su A. Strukovu.

Istorija apie audringą aukšto rango muitinės pareigūnų elgesį pasiekė Kremlių. Prezidento sekretorius spaudai Dmitrijus Peskovas sakė nieko nežinantis ir patarė įvykio detales išsiaiškinti atitinkamuose skyriuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(3)
(16)

Komentarai ()

Susijusios žymos: