„Naudingas idiotas.“ Kuo pavojingas Putino interviu Carlsonui (Video)  ()

V. Putinas bando suskaldyti Vakarų elitą ir patraukti jį į savo pusę.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-09 „Naudingas idiotas.“ Kuo pavojingas Putino interviu Carlsonui (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Amerikiečių propagandistas ir buvęs „Fox News“ laidų vedėjas Tuckeris Carlsonas turi auditoriją JAV, ypač tarp trumpistų. Štai kodėl Kremlius nusprendė jį panaudoti hibridiniame kare.

Tokią nuomonę išsakė politologas Vladimiras Fesenko.

„Sąmokslo teorijos yra Tuckerio Carlsono stilius. Jis buvo atleistas iš „Fox News“, nes iš tikrųjų pateisino Kapitolijaus puolimą. Plačiąja prasme, jei kalbame apie problemą, tai interviu su V. Putinu yra žurnalistikos problema. Vakarų žurnalistai iš Hitlerio interviu neėmė. O čia matome visiškai priešingą požiūrį?“ – sako V. Fesenko.

Anot jo, T. Carlsonas interviu su V. Putinu perteikia Amerikos visuomenei antiamerikietiškas vertybes.

„Tai yra pagrindinis tokių žmonių kaip Tuckeris Carlsonas pavojus. Tačiau, deja, JAV yra jo auditorija. Ypač trumpistų stovykloje“, – pridūrė ekspertas.

Politologas įsitikinęs, kad būtent dėl ​​to Kremlius ir pasikliovė T. Carlsonu – panaudoti jį kaip hibridinio informacinio karo įrankį JAV.

V. Fesenko pažymėjo, kad V. Putinas nori užkariauti Vakarų elitą ir baigti derybas savo sąlygomis. Rusijos diktatoriui reikia ne tik Ukrainos, bet ir visų Vakarų kapituliacijos.

 

„Dėl tariamo pasirengimo taikos deryboms temos V. Putinas bando suskaldyti Vakarų elitą, bandydamas užkabinti tuos Vakarų elito atstovus, tokius kaip Elonas Muskas... Tiesą sakant, Baltuosiuose rūmuose tai puikiai suprantama. Europos Sąjungos lyderiai ir net šalių, kurios visada buvo dialogo su Rusija šalininkės, pavyzdžiui, Vokietijos, Prancūzijos, lyderiai... Tačiau kai kurie Vakarų politikai yra pasirengę priimti šį pasiūlymą, bet tada bus jau antrasis etapas. Ir antras praktinis tikslas: V. Putinas nori primesti derybas savo sąlygomis“, – reziumavo V. Fesenko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(5)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: