„Geriausias atsakymas.“ Elonas Muskas išsityčiojo iš Putino. „Viskas prasidėjo 2016-aisiais...“ (Foto)  ()

Žinomas verslininkas pasidalijo nuotrauka, kurioje pašaipiai matyti Putino atsakymas į klausimą apie Rusijos armijos įsiveržimo į Ukrainą priežastis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Garsus verslininkas ir milijardierius Elonas Muskas išjuokė Rusijos Federacijos prezidento Vladimiro Putino interviu amerikiečių žurnalistui Tuckeriui Carlsonui. Vasario 12 d. Muskas paskelbė atitinkamą memą X (anksčiau „Twitter“).

Nuotraukoje ypač pasišaipoma iš interviu momento, kai Carlsonas paklausė Putino apie Rusijos puolimo Ukrainą priežastį.

„Pone Putinai, kodėl jūs įsiveržėte į Ukrainą?“, – klausia Carlsonas. Kol Kremliaus vadovas atsako: „Sutinku su tuo. Matote, 2016 m. gegužės 28 d. Sinsinačio zoologijos sode buvo nušauta gorila*...“

Pats Muskas prie memo parašė tokius žodžius: „Geriausias atsakymas šiuo metu“.

*Harambe buvo gorila, gyvenusi Sinsinačio zoologijos sode (JAV). 2016 m. gegužės 28 d. zoologijos sode besilankantis trejų metų berniukas perlipo tvorą į gorilų aptvarą, kur jį sugriebė ir nusitempė Harambe. Bijodamas dėl berniuko gyvybės, zoologijos sodo darbuotojas nušovė Harambe.

 

 

Incidentas buvo užfiksuotas vaizdo įraše ir sulaukė plataus tarptautinio dėmesio bei komentarų, įskaitant ginčus dėl pasirinkimo panaudoti mirtiną jėgą.

Harambe tapo interneto memų, dainų, vaizdo žaidimo, statulų ir kt. objektu.

Internete netgi paplitusi humoristiška sąmokslo teorija, kad Harambe nušovimas išprovokavo visą seriją pasaulinių negandų, pvz. COVID-19 pandemiją, kurios tęsiasi iki šiol.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(1)
(26)

Komentarai ()