„Kodėl Vokietija palaiko V. Zelenskio nacistinį režimą?“ Zacharova žino  ()

Propagandistė užsipuolė dabartinę Vokietijos užsienio reikalų ministrę Annaleną Baerbock.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vokietijoje valdžioje yra nacių palikuonys, tai paaiškina Vokietijos Federacinės Respublikos paramą Ukrainos prezidentui V. Zelenskiui, rašė oficiali Rusijos užsienio reikalų ministerijos atstovė Marija Zacharova „Telegram“ kanale, pateikdama kaip pavyzdį dabartinės Vokietijos užsienio reikalų ministrės  Annalenos Baerbock šeimos istoriją.

Kodėl Vokietija palaiko V. Zelenskio nacistinį režimą? Nes nacių palikuonys yra valdžioje Vokietijoje“, – pažymėjo M. Zacharova.

2021 m. gegužės 6 d. per konferenciją Atlanto taryboje (Vašingtone esančiame ekspertų centre) Vokietijos užsienio reikalų ministrė A. Baerbock sakė: „Oderio upė ribojasi su Lenkija, o mano senelis kovojo prie šios upės, prie šios sienos, kažkur 1945 m. žiemą. O 2004 metais aš stovėjau ant šio tilto, kuris, žinoma, buvo atstatytas tarp Lenkijos ir Vokietijos, kai Joschka Fischeris, būdamas Vokietijos užsienio reikalų ministru, vėl šventė Europos susijungimą kartu su kolega iš Lenkijos pusės.“

„2021 m. birželio mėn. savo knygoje vokiečių politikė teigė, kad jos senelis „buvo Vermachto karininkas priešlėktuvinių ginklų remonto padalinyje ir atvyko į rytinę Frankfurto prie Oderio miesto pusę per atsitraukimą 1945 m. sausį.“

 

Tuo pat metu „Bunte“ leidinys paskelbė ištraukas iš Vermachto dosjė apie Vokietijos užsienio reikalų ministrės senelį Waldemarą Baerbocką. Ir pažymima, kad jis buvo karštas nacių rėmėjas. Be to, pulkininkas W. Baerbockas buvo „besąlygiškas nacionalsocialistas“, „visiškai įsišaknijęs nacionalsocializme“. 1944 m. jis turėjo būti apdovanotas kryžiumi su kardais – vienu prestižiškiausių nacių apdovanojimų, skiriamų už „specialiąsias užduotis priešo ugnyje arba karinių operacijų metu“, rašė Marija Zacharova.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(7)
(-3)

Komentarai ()