„Gali būti net kietesnis už patį Putiną.“ Muskas išsigandęs. Kas nutiko  (3)

Amerikiečių verslininkas teigė, kad bet kokia nauja pagalba Ukrainai vis tiek nepadės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anot E. Musko, Ukrainai neturėtų būti teikiama pagalba, nes V. Putinas šio karo vis tiek nepralaimės.

Vasario 13-osios naktį JAV įstatymų leidėjai vėl susitiko Senate, kad žengtų dar vieną žingsnį balsuojant dėl ​​naujo pagalbos Ukrainai paketo.

Elonas Muskas atidžiai stebėjo transliaciją iš Senato rūmų. Savo puslapyje socialiniame tinkle jis netgi paskelbė respublikono Mitto Romney, kuris buvo vienas iš 16 kitų partijos narių, palaikiusių naująjį demokratų įstatymo projektą, kalbą, praneša „Bloomberg“.

Tačiau vaizdo įrašo komentare E. Muskas leido suprasti, kad yra prieš karinę pagalbą Ukrainai. Amerikiečių verslininkas teigė, kad bet kokia nauja pagalba Ukrainai vis tiek nepadės.

Be to, pasak E. Musko, kažkas neva daro spaudimą V. Putinui tęsti karą. Priešingu atveju Rusijos diktatorius gali netekti ne tik prezidento posto, bet ir gyvybės.

Tuo pat metu E. Muskas taip pat visais įmanomais būdais neigia, kad yra Rusijos diktatoriaus gerbėjas. Jo žodžiais, „SpaceX“ padarė „daugiau nei bet kas kitas, kad pakenktų Rusijos Federacijai“. Būtent jis perdavė „Starlink“ Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms palydoviniam ryšiui fronto linijoje palaikyti, taip pat atėmė iš Rusijos Federacijos verslą paleidimų į kosmosą srityje.

 

Pasak amerikiečių milijardieriaus, jis tariamai tiesiog nori sustabdyti karą ir žmonių mirtį „abiejose barikadų pusėse“.

Tuo pat metu E. Muskas prieštarauja V. Putino pašalinimui jėga, nes dar nežinoma, koks žmogus jį pakeis: gali būti, kad „net kietesnis už patį Putiną“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(38)
(-35)

Komentarai (3)