„Jam buvo 47 metai.“ Mirė Navalnas (Video) PAPILDYTA  ()

„Po pasivaikščiojimo pasijuto blogai.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-16 „Jam buvo 47 metai.“ Mirė Navalnas (Video) PAPILDYTA  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicionierius Aleksejus Navalnas mirė kolonijoje, praneša „Meduza“, remdamasi Jamalo-Nencų autonominės  apygardos federalinės kalėjimų tarnybos departamento pranešimu.

„Pataisos kolonijoje Nr.3 nuteistasis A. Navalnas po pasivaikščiojimo pasijuto blogai, beveik iškart prarado sąmonę“, – sakoma tarnybos pranešime.

Vasario 14 d. politiko spaudos sekretorė Kira Jarmyš pranešė, kad Navalnas jau 27 kartą buvo uždarytas į tardymo izoliatorių.

RT šaltinis pranešė, kad Navalno mirties priežastis buvo susidaręs kraujo krešulys.

Aleksejui Navalnui buvo 47 metai.

Papildyta.

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas buvo informuotas, kad kolonijoje mirė politikas Aleksejus Navalnas, pranešė Kremliaus atstovas Dmitrijus Peskovas.

Maskva tvirtina neturinti jokios informacijos apie V. Putino kritiko mirties priežastį.

Kremliaus atstovas sakė negalintis patvirtinti informacijos, kad Navalnui „susidarė kraujo krešulys“. „Gydytojai turi kažkaip išsiaiškinti“, – sakė Peskovas.

 

Aleksejaus Navalno spaudos sekretorė Kira Jarmyš socialiniuose tinkluose pranešė, kad: „kol kas neturime to patvirtinimo. Aleksejaus advokatas dabar skrenda į Charpą. Kai tik turėsime kokios nors informacijos, apie tai pranešime.“

Aleksejaus Navalno advokatas Leonidas Solovjovas „Novaja gazeta“ sakė trečiadienį lankęsis Navalno kolonijoje: „Aleksejaus Navalno šeimos sprendimu aš visiškai nieko nekomentuoju. Dabar aiškinamės. Trečiadienį viskas buvo gerai.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(16)
(-9)

Komentarai ()