„Gėda JAV.“ Bidenas išvadino Putiną... Audringa Rusijos reakcija  ()

JAV prezidentas Joe Bidenas trečiadienį per lėšų rinkimo renginį San Franciske Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną pavadino „beprotišku kalės vaiku“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Turime beprotišką kalės vaiką (son of a bi***), šį vyrą, Putiną, kitus. Ir visada turime nerimauti dėl branduolinio konflikto. Tačiau egzistencinė grėsmė žmonijai yra klimato krizė“, – sakė Bidenas, kreipdamasis į labdaros vakaro dalyvius.

Rusijos reakcija

Rusijos Federacijos vadovo spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas pareiškė, kad JAV prezidento Joe Bideno pareiškimas, kai jis Vladimirą Putiną pavadino „beprotišku kalės vaiku“, yra „šiurkštumas“ ir „gėda“ JAV.

[PAPILDYMAS rekordine kaina+Vokietija] Geriausios kainos „Xiaomi“ robotas su flagmanų galimybėmis - paskutiniai vienetai (Video, „Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 3C“)
4365 1

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

„Kaip Rusijos prezidento spaudos sekretorius galiu pasakyti, kad tokie grubūs pareiškimai iš JAV valstybės vadovo lūpų vargu ar kaip nors įžeis kitos valstybės vadovą, ypač prezidentą Putiną. Tačiau tai yra didžiulė gėda JAV“, – sakė Peskovas.

 

Anot jo, jei „tokios šalies“ prezidentas vartoja tokią kalbą, tada „jo tikrai gaila“.

„Akivaizdu, kad Bidenas demonstruoja elgesį Holivudo kaubojaus stiliumi dėl vidaus politinių interesų“, – sakė Putino spaudos sekretorius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(16)
(-10)

Komentarai ()