Lietuva apribojo Rusijos piliečių, keliaujančių tranzitu, išlaipinimą  ()

Nenurodyta, ar draudimas paveiks rusus, turinčius ES pasus, vizas ir leidimus ten gyventi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lietuvos vyriausybė uždraudė Kenos ir Kybartų pasienio punktuose išlaipinti ir įlaipinti keleivius iš traukinių, važiuojančių į Kaliningradą.

Apie tai rašo „Interfax“.

Draudimas įsigalios kovo 1 d.

Lietuvoje rusiški traukiniai stoja dviejose stotyse — Kenoje ir Kybartuose. Pagal Rusijos geležinkelių vežimo taisykles rusai negalėjo jose išlipti dar iki draudimo, net jei turėjo Šengeno vizą.

[PAPILDYMAS rekordine kaina+Vokietija] Geriausios kainos „Xiaomi“ robotas su flagmanų galimybėmis - paskutiniai vienetai (Video, „Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 3C“)
4365 1

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

Pažymima, kad rezoliucijoje taip pat minimi „išskirtiniai atvejai“. Juos nustatys Valstybės sienos apsaugos arnyba (VSAT). Nenurodyta, ar draudimas paveiks rusus, turinčius ES pasus arba vizas.

„Dabar Rusijos Federacija yra geriau pasirengusi galimam puolimui prieš kitas Europos šalis, nei buvo pasirengusi invazijai į Ukrainą“, – sakė KAM atstovas.

 

Kena – kaimas, esantis 27 km į rytus nuo Vilniaus ir 9 km nuo sienos su Baltarusija. Kybartai – miestas 16 km į vakarus nuo Vilkaviškio miesto, pasienyje su Rusijos Federacijos Kaliningrado sritimi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(0)
(14)

Komentarai ()