[ŽT] „Tai įžeidimas.“ Maskvai šokas. Kas nutiko Lavrovui Brazilijoje  ()

Išsigando antrinių JAV sankcijų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Brazilija atsisakė papildyti degalais į susitikimą su šalies prezidentu skridusio Rusijos užsienio reikalų ministro Sergejaus Lavrovo lėktuvą.

Brazilija padarė „neišdildomą įžeidimą“ Kremliui ir nepripylė degalų į Rusijos užsienio reikalų ministro Sergejaus Lavrovo lėktuvą, kuriuo jis turėjo skristi į susitikimą su šalies prezidentu L. I. Lula da Silva. Anot „AeroTelegraph“, Il-96, skraidinusiam S. Lavrovą, Brazilijoje baigėsi degalai.

[Naujiena!] Kuponas+EU. Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti gausybę skirtingų medžiagų. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol E18 Pro“)
5241 3

Ką tik pasirodžiusios rinkoje

Iš Europos greitas ir saugus pristatymas

Papildomai nuolaidų kuponas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Tačiau Brazilijos operatorė „Vibra Energia“ nepripylė degalų į orlaivį, nes bijojo, kad jai bus taikomos antrinės JAV sankcijos. Ieškodama išeities iš susidariusios situacijos, Brazilijos pusė pakvietė vyriausiąjį Rusijos diplomatą skristi į susitikimą su L. I. Lula da Silva kaip „bendrakeleiviui“ Brazilijos užsienio reikalų ministro Mauro Vieiros lėktuve.

 

Kol kas nežinoma, ką atsakė S. Lavrovas. Jis vasario 21 d. atvyko į Braziliją į dviejų dienų G20 užsienio reikalų ministrų susitikimą. Prieš tai ministras apkeliavo beveik visą Lotynų Ameriką, tačiau niekas nedrįso palikti jo lėktuvo be kuro.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(227)
(8)
(219)

Komentarai ()

Susijusios žymos: