[ŽT] 1 500 000 000. Išsigelbėjimas Ukrainai plieno ir parako forma  ()

Prie Čekijos prisijungs kitos šalys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Europos šalys planuoja surinkti ir Ukrainai pervesti 1,5 milijardo dolerių, kad aprūpintų Ukrainos kariuomenę artilerijos sviediniais. Apie tai pranešė „Financial Times“.

Iniciatyvos Čekijos Respublika ėmėsi dėl JAV Kongreso pagalbos vėlavimo ir nepakankamų amunicijos gamybos pajėgumų Europoje.

[Vokietija] 2 kartus pigiau nei Lietuvoje buitinis aliejaus spaudimo presas: šaltas ir karštas spaudimas,℃ valdymas, 820W galia ir didelis našumas - ribotas kiekis („RG-312“)
6819 3

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos sandėlio

Ribotas kiekis

Išsamiau

Pasak pareigūnų, susipažinusių su diskusija, prie Čekijos prisijungs kitos šalys, kurios suteiks Ukrainai 1,5 milijardo dolerių pagalbą ir finansuos amunicijos pirkimą.

„Čekai atliko darbą, bet jiems reikia kitų (partnerių – red.), kad suteiktų pinigų“, – sakė su iniciatyva susipažinęs pareigūnas.

 

Taip pat Ukrainos užsienio reikalų ministras Dmytro Kuleba informavo kolegas iš Europos Sąjungos, kad Ukrainai šiemet reikia 2,5 mln. artilerijos sviedinių, tačiau blokas atsiuntė tik 400 tūkst. vnt. Ukrainos ministras kreipėsi į Europos partnerius, prašydamas kuo greičiau rasti sprendimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(0)
(41)

Komentarai ()

Susijusios žymos: