„Konfiskavo technologijas ir dolerius.“ Į Rusiją ateina krachas  ()

Rinkos dalyviams tai buvo netikėta.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujosios Amerikos sankcijos paveikė apie 29% Rusijos debesų rinkos pajamų ir 46% duomenų centrų įrangos nuomos rinkos pagal stelažų skaičių, apskaičiavo Stanislavas Mirinas, „iKS-Consulting“ pagrindinis konsultantas.

Vasario 23 d. JAV iždas į sankcijų sąrašą įtraukė Rusijos duomenų apdorojimo centrų (DPC) tiekėjus, įskaitant „Rostelkom-DPC“, „3data“, „Oxygen“, „Miran“ ir kitus. Anksčiau didelio masto sankcijos Rusijos duomenų centrams nebuvo įvestos, pažymi leidinio ekspertai. Jie teigia, kad duomenų centrų įtraukimo į sankcijų sąrašą priežastis galėtų būti sutartys su karinio-pramoninio komplekso įmonėmis, tačiau teigia, kad rinkos dalyviams tai buvo netikėta; daugelis jų įsigijo įrangą ir programinės įrangos licencijas iš Vakarų įmonių.

Tvirtas kaip tankas, stilingas, įspūdinga kobalto baterija, 70 sporto režimų, puikiai veikia ir geros kainos. Rekomenduoju (Foto, Video, „Kospet Tank T2“ apžvalga)
11155 6

„Kospet Tank T2“ - vienas naujausių ir pačių geriausių šios kompanijos išmaniųjų laikrodžių, kokius esu bandęs. Karinio tvirtumo, labai puikaus dizaino ir vartotojo sąsajos, įspūdinga kobalto baterija, daugybė ir tiksliai matuojamų sveikatos rodiklių, sporto režimų, sklandus veikimas, šauni APP ir nuostabiai gera kaina.

Išsamiau

Iš viso į naujus sankcijų sąrašus buvo įtraukta 590 piliečių ir įmonių, o tai reiškia viso jų turto blokavimą, bet kokių sandorių draudimą ir vizų apribojimus. Dėl to sankcijų paketas buvo didžiausias nuo karo pradžios.

 

Sankcijos taikomos asmenims, kurie „užsiima veikla, kuria siekiama gauti pajamų iš energijos“, taip pat „padeda išvengti sankcijų ir jas apeiti“, sakoma JAV iždo pranešime.

Visų pirma, JAV įvedė sankcijas Nacionalinei mokėjimo kortelių sistemai (NSPK), kuri yra „Mir“ kortelių operatorė. Be to, sankcijos buvo pritaikytos aštuoniems Rusijos bankams: „Avangard, International Financial Club“ (IFC), „Rostfinance“, „Chelindbank“, „Modulbank“, „Databank“, „Morskoy Bank“ ir „Bystrobank“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(209)
(3)
(206)

Komentarai ()