Putinas pasius! Naujas Zelenskio vizitas taps spjūviu į diktatoriaus prestižą  ()

Žurnalistų teigimu, susitikimas įvyks kovo mėnesį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis artimiausiu metu lankysis Armėnijoje. Mūsų patikimo šaltinio teigimu, šiuo metu ruošiamasi Ukrainos prezidento vizitui į Armėniją, tačiau vizito data nepatvirtinta“, – aiškino leidinio „Factor TV“ žurnalistai.

Jie patikslino, jog tikisi, kad Volodymyras Zelenskis į Jerevaną atvyks kovo mėnesį.

Šios informacijos nepaneigė Valerijus Lobačius, laikinasis Ukrainos reikalų patikėtinis Armėnijoje. Paklaustas apie galimas Rusijos ir Ukrainos karo Pietų Kaukazui pasekmes, diplomatas teigė, kad, tiesą sakant, dabar galima daug ką pasakyti, tačiau kol kas negali.

[Vokietija] Retas pasiūlymas! Daugiafunkcis mechaninių laikrodžių tikriklis – nuostabi kaina, tinka profesionalams ir mėgėjams („WeiShi No.1000“)
3618

Labai gera kaina

Iš Vokietijos, retas atvejis

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

„Po kelių dienų patys išgirsite naujienas ir žinosite, kas bus. Savo ruožtu pasakysiu, kad Ukraina yra pasirengusi paremti Armėniją. Bet kokiu atveju mūsų šalis padarys viską, kad regionas atsikurtų ir stabilizuotųsi“, – patikino laikinasis patikėtinis.

Jis taip pat tegali pasakyti, kad pavasaris Armėnijai atneš daug teigiamų įvykių.

Armėnijos premjeras Nikola Pašinianas Armėnijoje 2024 metų vasarį Miuncheno konferencijoje pareiškė, kad Rusija nėra jų sąjungininkė, o Ukrainos žmonės yra jiems draugiški.

 

2024 m. vasario mėn. Armėnija Ukrainai perdavė apie 10 tonų vaistų ir medicinos reikmenų.

2023 metų spalį V. Zelenskis pirmą kartą Italijoje susitiko su Armėnijos ministru pirmininku Nikolajumi Pašinianu. Jie kalbėjo apie saugumo situaciją Pietų Kaukaze.

Beje, Jerevanas pastaruosius kelerius metus tolsta nuo Rusijos. Šis procesas prasidėjo dar 2020 m., t.y. po 44 dienų karo. Tada laimėjo Azerbaidžanas, o vadinamieji Rusijos taikdariai pateko į Karabacho teritoriją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(32)
(0)
(32)

Komentarai ()