Ką jis daro? Keistas Putino spektaklis su transportu (Video)  (2)

Kuo labiau sensta Kremliaus vadovas, tuo daugiau tokių vaizdo įrašų bus rodoma.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-24 Ką jis daro? Keistas Putino spektaklis su transportu (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Keistas Putino spektaklis su transportu

Vizito Kazanėje metu Vladimiras Putinas vienu metu važiavo dviejų rūšių transportu. Pirmiausia jis buvo pasodintas į lėktuvą Tu-160M, paskui – prie sunkvežimio „KamAZ“ vairo.

Kuo labiau sensta Kremliaus vadovas, tuo daugiau tokių vaizdo įrašų bus rodoma. Ir kokiu tikslu – „Kanalui 24“ aiškino politikos ekspertas Borisas Tyzenhauzenas.

Kodėl Putinas buvo pasodintas prie „KamAZ“ vairo?

[Vokietija] 2 kartus pigiau nei Lietuvoje buitinis aliejaus spaudimo presas: šaltas ir karštas spaudimas,℃ valdymas, 820W galia ir didelis našumas - ribotas kiekis („RG-312“)
6819 3

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos sandėlio

Ribotas kiekis

Išsamiau

Politikos ekspertas teigė, kad Kremlius bando parodyti Vladimiro Putino efektyvumą. Kuo silpnesnis diktatorius, tuo daugiau gandų sklinda apie jo senatvę ir ligas – tai „sugriauna“ režimą. Kad juos paneigtų, Rusijos prezidentas tempiamas į visokius lėktuvus ir sunkvežimius, bandant pademonstruoti Rusijos žmonėms Putino galią.

 

„Gerai, kad nebuvo Dmitrijaus Medvedevo – būtų tekę tvirtinti vaikišką kėdutę. Tai, kad Putinas moka vairuoti didelę mašiną ir kažkur skristi, reiškia, kad kuo vyresnis diktatorius, tuo daugiau tokių istorijų reikia rodyti“, – kalbėjo politikos ekspertas.

Panašių veiksmų buvo imtasi ir Baltarusijoje, kai pasklido kalbos apie Aleksandro Lukašenkos ligą.

„Putinas turi karinę ir agresyvią retoriką. Jam reikia skristi lėktuvu, sėsti į tanką, vairuoti „KamAZ“. Anksčiau jis darė daug panašių dalykų. Dabar jis keičia „mačo, dziudo, imtynininko“ įvaizdį į „geras“, – pabrėžė ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(22)
(-18)

Komentarai (2)