Kremliaus nuodų istorija

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Marius.brn 2015-05-22 23:48
Puikus straipsnis. Man atrodo, kad politiniai pabėgeliai turėtų pasimokyti ir nebesirinkti Londono, o tai nesėkmingai jiems ten.
Erodas 2015-05-23 19:18
o tai dabar galiu drasiai nuodinti siais nuodais ka tik panoresiu ir nesukelsiu itarimo, nes visi saratai eis ant kremliaus?
punktyras 2015-05-23 20:26
Taip, savaime suprantama. Galima sakyti, atverta Pandoros skrynia, kišk rankas iki alkūnių.
Gediminas Jurgaitis 2015-05-24 12:52
Arns minusa uzdejo.. ot koks.. DD
SG 2015-05-26 15:12
Gal jau gana? Jei neturi nieko protingesnio pasakyt, tai geriau išvis patylėk, o ne po kiekvienu straipsniu rašinėk tą patį per tą patį. Žmonės dar stebisi, kaip technologijos.lt lygis smukęs. Na kai leidžiama komentuoti Delio lygio beraščiams komentatoriams kaip vadinamasis "Gediminas Jurgaitis", tai lygis atitinkamai ir smunka.
punktyras 2015-05-26 16:37
O norėtum kam nors uždrausti komentuoti?
SG 2015-05-26 16:45
Žinoma. Jei galėčiau, tai ne tik kai kam komentuoti uždrausčiau, kad nebūtų betikslių komentarų/dezinformacijos/teršimo/fleimo ir t. t., bet ir įstatymą išleisčiau, įpareigojantį kasmet atlikti IQ testą, kuris suteiktų arba atmestų galimybę balsuoti rinkimuose. Ech, gaila, kad tai tik svajuko dramblionės, bet pasvajoti nedraudžiama. Kaip ten bebūtų, jei nori palaikyti tinklalapio lygį, tam tikra "diktatūra" iš moderatorių, reikalinga, nes kitu atveju įvairūs vatnikai, kaip aukščiau paminėtas asmuo, sukelia chaosą. P. S. Skirkime betikslius komentarus ir trolintojus nuo nuomonių įvairovės. Čia yra buvę įvairių žmonių su itin plačia erudicija, kaip pvz. žmogus, slapyvardžiu "lightfire", kurio komentarams beveik niekad nepritardavau, bet tiek pats pastoviai sužinodavau įvairių naujų dalykų bei padiskutuoti būdavo super įdomu. Arba "rwc". Gaila, kad nebepasirodo. Taip pat ir tu; po to "Arns", kurį labai gerbiu kaip skeptiką ir nemažai kur pritariu, nors ir ne visur. Yra ir daugiau komentuotojų. Sakau, čia neesmė žmogaus pažiūrose. Yra trolintojai ir ne trolintojai, o jų pažiūros gali būti įvairiausios.