Tarptautinė komisija paskelbė Boeingo sudužimo priežastį (atnaujinta 15:23)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

DimQa 2015-10-13 16:34
Laukiam kremlinių komentarų...
punktyras 2015-10-13 16:48
Kitur yra ką trolinti – t12.lt nėra toks jau saldus kąsnelis
trapecijus 2015-10-13 17:59
Matomai dar neatėjo instrukcijos kaip komentuoti.
Evil Goku 2015-10-13 18:16
O as vistiek manau, kad cia Ukrainieciai is savo BUK paleido naikintuva, kuris su savo raketomis oras-oras sove i lektuva (kuris buvo pilnas lavonu is kito malaizijos skrydzio), nes mane, kad lektuvu skrenda putinas. IR APSKRITAI USA NUMUSE LIGONINE AFGANISTANE IR IRANO KELEIVINI (PILNA VAIKU) LEKTUVA OBAMA SUSPROGDINO. O sia ataskaita Delfis uzsake,
kestutisz 2015-10-13 18:24
Buvo ir kita versija - "šachtininkai" numušinėjo ateivių ksominį laivą iš kurio iliuminatorių nagli ateiviai rusų carui rodė špygas, o lėktuvas netyčia pasitaikė kelyje. Manau ši versija dabar ir bus pagrindinė kai pirmoji pasaka su ukrainiečių lėktuvu neišdegė. Na maždaug išgelbėjom pasaulį, nubaidėm ateivius - būkit dėkingi.
Audrius 2015-10-13 18:29
(cia pirmiem 4 komentatoriams) O cia jau visas masturbacijos vakarelis! Nezinau ko jus cia laukiat, bet netrukdysiu jums toliau fantazuoti ir vienam kita maloninti. Kas del straipsnio, tai nezinau ar bent kuris ji skaitet, bet cia devintas vanduo nuo kisieliaus..kaip visada sitas portalas neistengia naudoti tiesioginiu saltiniu, tik kazkokius .ru sh*dportalius. Kam idomu, rekomenduociau paziuret visa nyderlandu tyrimo komisijos video. Viskas profesionalu ir aisku. Jie labai profesionaliai atsako i visus sau iskeltus klausimus. Kas liecia kaltininku paieska, tai tiesiogiai jie nuo to atsiriboja, bet du punkai ta palieciai. 1. Pagal ju isvadas, Ukraina turejo pakankamai informacijos apie padeti regione ir privalejo uzdaryti oro erdve. Tai svarbi isvada, nes ji priestarauja oficialiai Ukrainos pozicijai, anot jos, remiantis Ukrainos turima info oro erves civiliniai aviacijai uzdaryti nebuvo butina. 2. Tyrimo grupe negincyjamai irodo, kad lektuvas buvo numustas BUK sistemos raketa. Tas iskart nustumia i sali bet kokias spekuliacijas apie oras-oras raketas ir naikintuvus. Nors tyrejai to tiesiai nesako, bet tai panasu, kad lektus buvo numustas sukileliu. Cia bent jau mano nuomone.
kassu 2015-10-13 19:12
Del isprievartavimo kalta pati mergina, nes ji turi DZIUNDZE ir ejo per VATNYKU kiema,
Audrius 2015-10-13 19:38
is paziuros liudnas ir pilnas pykcio zmogeli, nelabai suprtatau tavo minties, bet matau, kad nepatiko dalis mano komentaro. Kad butu aisku, ten ne mano mintys, o grubus vertimas tos komisijos isvadu.
dzedajus! ;D 2015-10-13 19:58
Kur nuoroda, kad galėčiau susipažinti su ataskaita? Kas toks per giminaitis yra, kad galėtų teigti jog tai būtent BUK tipo priešlėktuvinė raketa? Kokie dar pašnekovai smegenis tratino „Novaja gazeta“? Nesuprantu, pirma pastraipa jau eina link ataskaitos, bet staiga išdygsta kažkokie nesusiję žmonės, kurie interpretuoja ataskaitos duomenis kaip tik nori. Norisi labiau sužinot kas buvo pačioje ataskaitoje, o visokie išvedžiojimai tegu eina paskui. Jau negalima niekuo tikėti - propaganda eina iš visų pusių.
Skeleton 2015-10-13 20:04
BUK kovinė galvutė identifikuota iš galvutės elementų, rastų pilotų kūnuose ir palyginant sprogimų modeliavimų rezultatus su rastomis lėktuvo korpuso nuolaužomis. Nuoroda į ataskaitos tekstą: http://cdn.onderzoeksraad.nl/documents/ ... ash-en.pdf
Evil Goku 2015-10-13 20:51
, jame nurodomos tyrimo isados ir paaiskinamos aplinkybes. BUK tai cia paleidimo sistema. O kad tai raketa paleidziama is siu sistemu, galima spresti is: aukscio kuriame sprogo raketa, skeveldru, dazu liekanu, raketos nuolauzu. O pats straipsnis turbut buvo rasomas pries pateikiant oficiales isvadas, naudojant informacija gauta is saltiniu. O kadangi prielaidos pasitvirtino, tai todel jo ir neradagavo.
nemesis 2015-10-13 21:10
Pamiršote tik paminėti kad BUK'ą "sukilėliai" nusipirko supermarkete, o iššovė pagal rastą knygą "BUK for DUMMIES".
six 2015-10-14 10:08
Kai bus paskelbti kriminalinio tyrimo rezultatai tada ir matysim kas kaltas. Jei bus pareikšti kaltinimai sukilėliams ir Rusijai tai bus pateikti ir įrodymai, jei viskas ramiai nutils bus aišku, kad užglaistoma Ukrainos kaltė.
Audrius 2015-10-14 10:10
O, geras, pasirodo cia ir racionaliai mastanciu yra! Nu smagu smagu.
kestutisz 2015-10-14 13:33
O taip, "racionaliai" - jei įrodymai prieš rusiją bus tai dar paieškosim priežasčių kodėl tai netinka, bet jei nebus - tai akivaizdi Ukrainos kaltė. Taip sovietiška, tvirta kaip vata!
Audrius 2015-10-14 13:45
Cia ne visai i tema, bet norejau paklaus prie ko cia "vata" ir "vatnykai". Be bajerio, as nezinau. .Kai sako kremliniai ir putininiai tai suprantu, bet is kur ta vata? Itariu kazkas is rusu kalbos, bet kai as nesuprantu, tai man tikrai idomu. Ppilnas intikas "vatos", butu idomu zinot kas sugalvojo sita termina.
mnv 2015-10-14 14:06
hamann 2015-10-14 14:16
R2D2 2015-10-14 14:37
Jei skaitote rusiškai: http://www.buran.ru/htm/mh17.htm Tai, ko gero, pilniausias tyrimas (atliktas privačiai.) Jokios konspiralogijos, grynai techinis darbas (beje, Rusijos piliečio), kuris daug metų dirbo kovinių lėktuvų konstravimo firmoje, lėktuvo gyvybingumo užtikrinimo skyriuje. Rašyta 2014 metais, kai Rusija klykė, kad MH-17 numušė ukrainiečių Su-25. Perspėju, skaitymo daug, bet įdomu.
Audrius 2015-10-14 14:52
Supratau, tai cia nuo to drabuzio Tas aprasymas tai idomus, ypac pirma dalis tai grynai TV3, LNK ir kokio lrytas skaitytojo profilis, kurio visa gaunama informacija yra devintas vanduo nuo kisieliaus. Nu geriausiu atveju, is kokio orakulo Cekuolio pamazgu ar kito psiaudo intelektualo. Tokie zmones, "patriotai, nors tą jų patriotizmą galima apibrėžti kaip intelektualinio tamsumo sąlygotą nepagrįstos tautinės puikybės bei asmeninio mazochizmo mišinį." Nu bet grynai! I trispaves isisupe, pastoviai (kiek pastebejau ypac uzsenieciams) kliedi apie "didziaja" LDK, kuri tai kazkadais neva buvo super valstybe (negyvenamu misku buvo siek tiek trumpam uzkovota), kad mes drasiai kovojom pries okupacija (sovietine armija buvo pasitikta su gelem), ir, svarbiausia, istikruju suprantantys rusija ir jos uzsleptus keslus dominuoti pasauli, kuriu naivus vakarieciai nemato (nu mato dar Saakasvilis, Poroshenko, koks John mccain'as ir kiti retardai). Zinoma, visi, kurie taip nemano ir bent kiek kritikuoja LT uzsienio politika ar kita oficialia pozicija, yra tiesiai putino nusamdyti: "Vatnikas mąsto nepajudinamomis juodo-balto pasaulio klišėmis, kurių laikosi bukai įsikibęs net akivaizdžiai įrodžius jų absurdiškumą." Grynai vienas prie vieno. Jei pvz sakyciau, kad Europai ir LT taip pat, zymiai saugiau Sirijoje turet Asado vyriausybe, o ne "nuosaikiosios opozicijos" kovotojus (kol kas niekas tokiu nera mates ar girdejes) tai iskart buciau aprektas kaip kremlinis, nes gi jei rusija kazka remia, tai FAKTAS, kad ten jau taip blogia, kad blogiau but negali. Idomu, taip sakant pats musa pats rekia. Aciu uz ataskymus, beje!