Katastrofa, kai pasaulis paniro į dar neregėtą tamsą: kas bendro tarp dviračių, mormonų, vampyrų ir bado Europoje?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2017-07-10 12:30
Na matot, nėra ko verkti dėl klimato kaitos, galim padaryti teraformingą ir patys, tereikia keletos termobranduolinių didelės galios sprogimų kurnors vidury niekur pvz Ramiajame vandenyne kažkokioj negyvenamoj saloj ir prašom turėsit branduolinę žiemą, arba laikiną branduolinį klimato atvėsimą keliems metams.
trapecijus 2017-07-11 01:49
Įdomus straipsnis. Skaniai susiskaitė. Net kelios gramatinės klaidos labai akių nebado kai įdomu skaityt. Daugiau tokių straipsnių!!!
HardAxe 2017-07-11 13:24
man irgi labia patiko! p.s. termobranduolinių sprogimų negalim daryt, reik kažką be radiacijos sprogdint Be to esmė ne sprogimas, jis dar turi kubinius kilometrus dulkių sukelti.
vanduo4 2017-07-11 17:28
Trečias pasaulinis karas ateina.
Evil Goku 2017-07-11 17:44
Tada klimato kaitos greitis būtu dar didesnis (tik šį kartą jis ne rekordiškai greiti šiltų, bet vėstu). O pasekmės tokios klimato kaitos būtu ne ką mažiau skausmingos. Bet turbūt, šio forumo ekspertai apie klimato kaitą žino geriau, nei 97% pasaulio mokslininkų.
bahuriux 2017-07-12 15:27
TAIP. Nes tie 97% klimatą tyrinėjantys mokslininkai daro iki šiol neregėto masto ekonominį nusikaltimą prieš visą žmoniją, o valdžios ypač ES naudodamosis tuo smaugia savo piliečius ir verslą prisidengdamos "klimato kaita". Nu tai kas liepia sukelti ledynmetį? Tiek sprogdini užtaisų kiek reikia, nei daugiau nei mažiau palaikyti stabilią temperatūrą, kai ji kritiškai perdidelė. Kolkas nėra jokio reikalo imtis tokio palno B, tiesiog reikia gyventi ir naudoti iškastinį pigų kurą kol jo dar yra, taip skatinant ekonomiką, kartu su ekonomika vystosi ir mokslas (galia bet klimato kaitos "mokslas" irgi eina koja kojon su ekonomika). Taip klimatas šyla, bet nereikai daryti iš to katastrofos jei yra visos priemonės tai sutvarkyti.