Palygino Vilniuje ir Berlyne atrinktas tas pačias 33 rūšių maisto prekes: kokybės skirtumai akivaizdūs, o kai kurie priedai net ir sukeliantys vėžį

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kiesza 2017-09-20 17:28
Nejau ir šiuo eiliniu akibrokštu mūsų atstovai bus solidarūs, bei toleruojs šią rasinę diskriminaciją ? Manau šioje vietoje esti tikrasis rasizmas, juk tiesiogiai, tačiau įslaptintai, nuodijamos tolimesnės tautos. Manau tai reicho nusikaltimų atgarsis..
Evil Goku 2017-09-20 18:33
Kol netaps pirkėjai labiau sąmoningi, tol ir bus kišamas visoks šūdas. Aišku, pavojingų medžiagų naudojimas turi būti ribojamas. Kai skirtingos prekės, skirtingose šalyse yra pardavinėjamos tokioje pačioje pakuotėje, tai mano manymu tai galima priskirti ir sukčiavimui. Bet jei žinodamas, kad parduodama "blogesnė" nutella, ją vis tiek perki, turbūt tau gerai ir tokios sudėties produktas. Nes jis nėra būtinojo naudojimo prekė, ir nepatinkant jo savybėms, tokio produkto galima atsisakyti.
Erodas 2017-09-20 18:51
del sudeties tai laisva rinka - pirkejas perka jeigu jam tinka, jeigu pirkejas nebepirks tada gamintojas susirupins. pries laisvos rinkos veja nepamysi.