[Žinios trumpai] Pentagono viršininkas parašė knygą „Sąmokslas prieš karalių“ – apie Rusijos slaptą apgaulę: Donaldas Trumpas sužavėtas  ()

Knygą pavadinimu „Sąmokslas prieš karalių“ parašė buvęs Pentagono viršininkas Kešas Patelis (Kash Patel).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs JAV prezidentas Donaldas Trumpas socialiniame tinkle „Truth Social“ pagyrė naują knygą vaikams, kurioje jam suteikiamas „Karaliaus Donaldo“ vaidmuo, kovojančio su piktąja „Hilari Kvinton“ (Hillary Queenton), įkūnijančia 2016 m. į prezidento postą kandidatavusią Hilari Klinton (Hillary Clinton).

Knygą „Sąmokslas prieš karalių“ parašė buvęs D. Trumpo Pentagono štabo vadovas Kešas Patelis. Kaip rašo „Newsweek“, buvęs prezidentas socialiniame tinkle „Truth Social“ paskelbė įrašą, kuriame teigia, jog „Sąmokslas prieš karalių yra tikra istorija apie Rusijos slaptą apgaulę, kurią vaikams parašė mano draugas @Kash… Išvysk pasaką tokių puikių veikėjų kaip gražuolis Karalius Donaldas ir burtininkas Kešas akimis. Ši istorija parodo, kaip Hilari Kvinton ir Apsukrusis Riteris (Shifty Knight) bandė sugriauti mūsų demokratiją, tačiau tiesa ir „Padarykime Ameriką vėl didingą“ (MAGA – Make America Great Again) karalius nugalėjo.“

Vėliau jis priduria: „Palaikykite šį didį patriotą, mokykite mūsų vaikus ir tegul visos mūsų šalies mokyklos turi bent vieną kopiją.“

Iliustruotoje knygoje vaikams autorius Kešas Patelis vaizduojamas kaip burtininkas, siekiantis parodyti, kaip „Karalius Donaldas“ buvo neteisingai apkaltintas sosto vagyste. Anot „The Guardian“, burtininkas knygoje sako: „Karalius, Karalius Donaldas, yra nekaltas“ ir „nedirbo su rusais“, t. y. paneigia Trumpui mestus kaltinimus pasinaudojus Rusijos ir Putino kalba, kad laimėtų rinkimus.

 

Autorius Kešas Patelis yra žinomas kaip artimas buvusio prezidento patikėtinis ir iškilo po to, kai pritarė tuometinio prezidento Trumpo teiginiams dėl FTB vykdyto Trumpo telefoninių pokalbių pasiklausymo. Tuomet Patelis buvo paskirtas Gynybos departamento personalo viršininku.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(5)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: