Tikras stebuklas! Vyras įkrito į 720 °C išlydyto aliuminio vonią ir stebuklingai išgyveno – kaip taip įmanoma? (Foto)  ()

Jaunuolis, elektrikas, įvykio metu kartu su kolega dirbo krosnies viršuje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak policijos, gamykloje Šveicarijoje vyras stebuklingai išgyveno įkritęs į išlydyto aliuminio pilną vonią.

Temperatūra viduje siekė 720 laipsnių Celsijaus, o elektrikas įkrito pro konstrukcijoje esančią angą, rašoma socialiniame tinkle „Facebook“.

Incidentas įvyko lapkričio 9 dieną. 25 metų vyras priklausė dviejų žmonių komandai, kuri buvo išsiųsta į vietą atlikti kai kurių krosnies darbų, tačiau vieną iš jų sukrėtė nelaimingas incidentas.

Policija pranešė, kad per incidentą vyras patyrė didelių nudegimų ir sužalojimų. Jie taip pat socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė kubilo, kuriame įvyko nelaimė, nuotrauką.

Jaunuolis kartu su savo kolega dirbo krosnies viršuje. Jo tapatybė neatskleidžiama.

Gamykla, kurioje įvyko nelaimė, yra Sent Galene, šiaurės rytų Šveicarijoje.

Policija socialiniame tinkle „Facebook“ taip pat pranešė, kad elektrikas buvo paniręs į aliuminį iki kelių, tačiau jam pavyko ištrūkti.

 
 

 

Į gamyklą buvo iškviestos greitosios medicinos pagalbos tarnybos, nukentėjęs jaunuolis buvo nugabentas į vietinę ligoninę. Nepaisant rimtų nudegimų, elektrikas turėtų visiškai pasveikti.

Policija dabar tiria įvykį, bando išsiaiškinti jo priežastis.

2015 m. atliktame tyrime buvo teigiama, kad išlydytas aliuminis yra „vienas dažniausių nudegimų sukėlėjų“. Apie 60 procentų metalo sukeltų nudegimų gali būti siejami su aliuminiu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(13)
(-5)

Komentarai ()