Audrą sukėlusi juoda giltinė Karolio III karūnacijoje – įvardinta, kas tai buvo iš tikrųjų (Video)  ()

Po istorinio įvykio Vestminsterio abatijoje internautai pradėjo aktyviai diskutuoti apie paslaptingą asmenybę juodu chalatu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-09 Audrą sukėlusi juoda giltinė Karolio III karūnacijoje – įvardinta, kas tai buvo iš tikrųjų (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karūnuojant Karolį III, ceremonijos metu buvo pastebėta mįslinga juoda figūra, panaši į giltinę. Dabar tapo žinoma, kas buvo paslaptingoji tamsiu apsiaustu apsirengusi figūra. Apie tai rašo „Newsweek“.

Po oficialios Karolio III karūnavimo ceremonijos Vestminsterio abatijoje internete pradėjo plisti vaizdo įrašas, kuriame matyti greitai praeinanti nežinoma figūra juodu apsiaustu. Karališkosios šeimos šalininkai spėliojo, kad tai gali būti „mirtis su dalgiu“, princesės Dianos vaiduoklis arba persirengusi Meghan Markle.

Tačiau abatijos pareigūnai šį asmenį apibūdino kaip vergerį, abatijos bendruomenės narį, kuris padeda atlikti religines apeigas, bet nėra dvasininkijos narys. Vergeriai ypač būdingi anglikonų bažnyčiose.

Vestminsterio abatija keletą savaičių prieš didžiąją dieną buvo uždaryta visuomenei, kad darbuotojų komanda galėtų atlikti pagrindinius vidaus remonto darbus, o tą dieną buvo atvežti papildomi darbuotojai ir pagalbininkai, kad oficialus renginys vyktų sklandžiai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(5)
(12)

Komentarai ()