Rusijoje siekiama uždrausti serialą „Šeimos bičas“: įsiutino vienas epizodas (Video)  ()

Pasak parlamentarės Janos Lantratovos, amerikiečių animacinio serialo kūrėjai sąmoningai dirba prieš Rusiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Valstybės Dūmos narė iš Čeliabinsko srities Jana Lantratova dėl seriale parodyto Čeliabinsko įvaizdžio siūlo apriboti amerikiečių animacinio serialo „Šeimos bičas“ (Family Guy) rodymą Rusijoje. Tai ji nurodė komentare Rusijos žiniasklaidai „Podjem“ gegužės 9 d.

Lantratovos teigimu, šiame epizode buvo parodytas „sąmoningai įžeidžiantis Rusijos miesto vaizdas“.

„Toks animacinio serialo epizodas yra sąmoningas darbas prieš mūsų šalį. Informacinis karas per meno kūrinius. Knygose, vadovėliuose, filmuose ir net animacijoje specialiai kuriamas Rusijos, kaip šalies, kurioje visi nepatenkinti gyvenimu, geria, vartoja narkotikus, įvaizdis. Tikiuosi, Rusijos TV kanalų vadovybė tai supranta ir apribos kai kurių siužetų rodymą“, – sakė Jana Lantratova.

 

Naujoje amerikiečių komedijos „Šeimos bičas“ serijoje animacinio filmo veikėjai išvyko į Čeliabinską. Animacinių filmų serijoje miestas vadinamas „Ural Čikaga“. Mieste išplitusi girtuoklystė, rusai skaito laikraštį „Russia Yesterday“ (aliuzija į „Russia Today“), užsikrečia „karvių maru“ ir gyvena veikiami radiacijos. Taip pat šiame epizode vietinis kunigas per vestuvių ceremoniją paskelbia Ukrainą Rusijos dalimi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(0)
(22)

Komentarai ()