Raudoni visureigiai su kulkosvaidžiais. To, kas vyko Jordanijoje, pasaulis iki šiol nebuvo matęs (Foto, Video)  ()

Įpėdinis princas Husseinas vedė savo išrinktąją Rajwa Al-Saif ir šventė labai skyrėsi nuo Europos monarchų vestuvių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jordanijoje pirmąją vasaros dieną įvyko sosto įpėdinio princo Husseino ir turtingo verslininko iš Saudo Arabijos dukters Rajwa Al-Saif vestuvės.

Iškilmės vyko Jordanijos sostinėje Amane, jose dalyvavo svečiai iš viso pasaulio. Buvo net JK princas Williamas ir Kate Middleton, taip pat Butano valdovo žmona ir Brunėjaus sultonas su sūnumi. Nors nuotaka pasipuošė klasikine vestuvine suknele, kuri būtų tikusi Europos princesei, Jordanijos princo vestuvės pasirodė rytietiškai prabangios ir neįprastos, rašo „Daily Mail“.

Pati vestuvių ceremonija vyko ne bažnyčioje ir ne mečetėje, o Zahrano karališkųjų rūmų sode.

Jordanijos karalius Abdullah ir karalienė Rania asmeniškai susitiko su visais pakviestaisiais į šventę. Iš viso jų buvo apie 140. Jie paspaudė vienas kitam rankas, apsikeitė bučiniais ir maloniais žodžiais. Taip, su princu Williamu, kaip išsiaiškino skaitytojas iš lūpų, karalienė ir karalius aptarė Karolio III karūnavimą.

 

Ceremonijoje dalyvavo ne tik karališkųjų šeimų nariai, bet ir pirmoji JAV ponia Jill Biden su dukra Ashley bei buvusio JAV prezidento Donaldo Trumpo dukra Ivanka Trump su vyru.

Pati vestuvių ceremonija, į kurią Rajwa atvyko su paprasta ir elegantiška libaniečių dizainerės Elie Saab suknele, buvo gana trumpa. Ją prie altoriaus atvedė jaunesnysis brolis.

 

Po to Husseinas ir Rajwa sulaukė visų 140 svečių sveikinimų, kurie tikrai buvo šiek tiek varginantys.

O tada visi svečiai nuėjo persirengti ir ruoštis vestuvių puotai, kuri vyko didesniuose rūmuose ir į kurią jau buvo pakviesta daugiau nei 1700 svečių. Įventės vyko visoje šalyje: princo vestuvių diena buvo paskelbta valstybine švente. Menininkai koncertavo karaliaus Abdullah pavaldiniams, jie taip pat buvo vaišinami šventiniu mansafo patiekalu.

Iš Zahrano rūmų Rajwa ir princas Husseinas keliavo ne karieta ar limuzinu, o atviru baltu 1984-ųjų „Range Rover“. Šiuo vintažiniu automobiliu kažkada naudojosi karalienė Elžbieta ir jos vyras, kai su vyru lankėsi Jordanijoje.

Po to, kai Hussainas ir Rajwa atvyko į vestuvių priėmimo vietą ir persirengė, atėjo jų eilė pasveikinti svečius. Rajwa pasirodė su „Dolce & Gabbana“ suknele, kurią pagyrė visos viešnios.

 

Moterys iš karališkųjų šeimų pasirodė su tiaromis ant galvų. Kate Middleton išsirinko savo ilgametę mėgstamiausią „Knots of Love“ tiarą, o princesė Beatričė – garsiąją Jorko tiarą, kurią jos mama Sarah Ferguson dėvėjo per savo vestuves su princu Andrew.

Jordanietiškomis tradicijomis surengtame vestuvių pokylyje menininkai ir šokėjai atliko tautinius šokius.

O šventės kulminacija tapo didžiulio septynių pakopų torto pjaustymo ceremonija. Norėdamas atpjauti jo gabalėlį, princas Husseinas apsiginklavo kardu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(4)
(3)

Komentarai ()