Diktatorius visiškai „nugaravo“. Putinas paskelbė, kas iš tikrųjų valdo Rusiją  ()

Rusijos diktatorius mano, kad gyventi jo šalyje neva yra didelė garbė ir malonumas. Anot jo, tik Senis Šaltis yra svarbesnis už prezidentą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusiją valdo Dievas, o svarbiausias dalykas joje yra Senis Šaltis (taip Rusijoje vadinamas Kalėdų Senelis). Tai birželio 2 dieną susitikime su daugiavaikėmis šeimomis pareiškė Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas.

„Rusiją tiesiogiai valdo Dievas. Jei taip nėra, tai neaišku, kaip ji išvis egzistuoja“, – sakė Putinas.

Verta paminėti, kad ši frazė priskiriama feldmaršalui Christophui Munnichui, kuris dirbo Rusijos imperijoje valdant Petrui I. Šiuo pareiškimu europietis konstatavo visišką netvarką šalies valstybės valdyme.

Putinas pažymėjo, kad Rusija egzistuoja dėl savo gyventojų talento, meilės ir atsidavimo tėvynei. Gyventi Rusijoje, kaip sakė diktatorius, neva yra didelė garbė ir malonumas.

Toliau jis pripažino, kad visi žmonės yra nusidėjėliai, tačiau reikia siekti „besąlyginės meilės artimui ir įveikti sunkumus“.

„Jei eisime šiuo dygliuotu keliu aukštyn, sėkmės nepasieksime. Tai galioja ir mažiesiems mūsų šalies piliečiams, ir suaugusiems. Kiekvienas turi eiti į priekį, kiekvienas turi pasiekti sėkmės toje koordinačių sistemoje, kurioje jis randa savo gyvenimo būdą“, – pabrėžė šalies agresorės vadovas.

 

Putinas atsakė į susitikime dalyvavusio vaiko klausimą apie Senį Šaltį. Prezidentas patvirtino šio veikėjo egzistavimą.

„Žinoma, yra Senis Šaltis. Jis, manau, yra svarbesnis už mane. Jis toks personažas, kuris kyla iš gerų darbų“, – aiškino jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(13)
(-11)

Komentarai ()