„Panikos priepuoliai. 30 min. neišeina iš WC.“ Gulagu.net skelbia netikėtus įvykius Kremliuje  (2)

Sėkmingas Ukrainos kontrpuolimas daro didelę įtaką Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui. Vidinis ratas sako, kad didžiausią fobiją turi Kremliaus diktatorius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai „24 kanalui“ papasakojo Rusijos žmogaus teisių aktyvistas ir organizacijos Gulagu.net įkūrėjas Vladimiras Osečkinas.

Kai kuriuos Putino panikos priepuolius galima atsekti jo individualiuose viešuose pasirodymuose, ypač Prigožino maišto pradžioje.

Žmogaus teisių aktyvisto teigimu, kai kurie Rusijos pareigūnai tikrai galvoja, kaip išsaugoti Rusijos vientisumą. Ir jie supranta, kad yra tik viena išeitis – skubiai sustabdyti šlykštų karą. Nepaisant to, Rusijoje yra pusiausvyra: kas nerimauja dėl šalies ateities, o kas bando įtikti Putinui.

„Putino aplinka aiškiai teigia, kad jį ištinka panikos priepuoliai. Akivaizdu, kad jis negalėjo susivaldyti naktį iš birželio 23 į 24 d., kai Putinas kažką pasakė apie revoliucijos grėsmę“, – sakė Osečkinas.

Ir taip pat pridūrė, kad Kremliaus diktatorius dažnai yra pasinėręs į savo mintis. Kai kuriose vietose jis neišeina iš vonios ar tualeto 30 minučių. Putiną nuolat ištinka panikos priepuoliai. Galiausiai Putinas nesupranta, kaip išsisukti iš padėties. Tačiau didžiausia jo fobija – baigti savo gyvenimą kaip 2011 m. nužudytas Libijos diktatorius Muammaras Gaddafi.

 

„Putinas bijo mirties ir bando ją atidėti", – pabrėžė Vladimiras Ošečkinas.

Rusija pasidalijo į dvi stovyklas

Teigiama, kad Sergejus Šoigu ir Valerijus Gerasimovas norėtų karo eskalavimo. Tuo tarpu Rusijos FSB siekia nutraukti nusikalstamu būdu pradėtą ​​karą prieš Ukrainą.

Anot Osečkino, viena vertus, Valerijus Gerasimovas dar prieš visapusišką invaziją pasakė, kad nereikia pradėti karo prieš Ukrainą. Kita vertus, Gerasimovas ir Šoigu stengiasi išlikti „soste“, todėl nesako tiesos Vladimirui Putinui asmeniškai.

 

Visi susitikimai su Rusijos gynybos ministerijos atstovais vyksta prie 25 metrų ilgio stalo. Nes Putinas jų neprisileidžia ir niekuo nepasitiki. Štai kodėl Šoigu ir Gerasimovas stengiasi išlaikyti valdžią ir prieigą prie finansinių išteklių.

Rusijos FSB yra įvairių grupių. Kai kurie atstovai karo dėka kuria karjerą, gauna galimybę pašalinti neįtikusius ir pasisavinti daugiau išteklių. Kiti, kurie valdo ekonomiką, supranta, kad Rusija greitai žlugs ir pradės byrėti kaip Sovietų Sąjunga.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(1)
(11)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: