Ūžia visi Z-kanalai. Ką paskelbė Kadyrovas (Video)  (3)

Kadyrovas įžeidė vieną pagrindinių Rusijos herojų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje kyla skandalas dėl Čečėnijos vadovo Ramzano Kadyrovo, kuris vieną pagrindinių ir populiariausių šiuolaikinės Rusijos politikų pavadino išdaviku, pareiškimų. Minėtas žmogus yra sovietų diktatorius Josifas Stalinas, pastaruoju metu tapęs XX a. Rusijos imperijos atgimimo simboliu.

Kalbėdamas per viešą renginį R. Kadyrovas pareiškė, kad J. Stalinas buvo išdavikas, dalyvavęs deportuojant Sovietų Sąjungos tautas. Anksčiau Kadyrovas keikė Staliną ir Beriją už čečėnų ir ingušų deportaciją. Vaizdo įrašo fragmentą paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Pažymėtina, kad R. Kadyrovo pareiškimas gali būti spjūvis į veidą Rusijos propagandistams ir Z-tinklaraštininkams, kurie neseniai gyrė Staliną už ryžtingumą ir kietumą valdant šalį. Remiantis 2023 m. vasarą Levados centro atliktos apklausos duomenimis, daugiau nei 60 proc. rusų teigiamai vertina Josifą Staliną. Tai rekordinis rodiklis apklausų istorijoje.

 

Tačiau R. Kadyrovas ir toliau įžūliai laikosi savo žodžių ir daro pareiškimus neatsižvelgdamas į Kremlių ar rusus.

Žurnalistas Denysas Kazanskis pažymi, kad rusų Z-blogeriai ir stalinistai bus priversti nuryti Stalino įžeidimą, nes paprasčiausiai bijos konfrontuoti su Kadyrovu.

„Tai labai juokinga, bet juokingiausia bus toliau. Kai užsidegę Z-blogeriai, stalinistai ir sovietologai vieningai susikiš liežuvius į savo užpakalius ir bailiai šluostysis burnas, stebėdami, kaip spardo jų stabą ir dievaitį“, - rašo jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(199)
(5)
(194)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: