Bandymas surengti teroro aktą. Prie Niagaros krioklio įvyko sprogimas. Kas vyksta? (Foto, Video)  ()

Žurnalistų teigimu, Vaivorykštės tiltu važiavusiame automobilyje buvo sprogmuo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trečiadienį, lapkričio 22 d., JAV ir Kanados pasienio kontrolės punkte sprogo automobilis. Tai praneša „ABC News“.

Sprogimas įvyko ant Vaivorykštės tilto, kuris jungia dvi šalis ir eina netoli Niagaros krioklio. Ar sprogimo metu automobilyje kas nors buvo ir ar buvo aukų, nežinoma.

Skelbiama, kad automobilis keliavo iš į JAV į Kanadą, sprogimas įvyko JAV pusėje. FTB biuras Bafale (miestas Niujorko valstijoje) pranešė tiriantis incidentą.

Bafalo ir Fort Erie viešųjų tiltų tarnybos generalinis direktorius Ronas Rienas sakė „ABC News“, kad visi keturi Kanados ir Amerikos tiltai per Niagaros upę buvo uždaryti kaip „atsargumo priemonė“.

 

Niujorko valstijos gubernatorė Kathy Goukul sakė vykstanti į Bafalą susitikti su teisėsaugos institucijomis ir pagalbos tarnybomis.

„Mano nurodymu Niujorko valstijos policija aktyviai bendradarbiauja su FTB Jungtine terorizmo darbo grupe, kad stebėtų visus įvažiavimo į Niujorko valstiją taškus“, – rašė ji socialiniame tinkle X.

 

 

„Fox News“ šaltiniai pranešė, kad automobilyje buvo sprogmenų ir kad tai buvo „bandymas įvykdyti teroro aktą“. Šaltinio teigimu, du automobilyje buvę žmonės žuvo. Pasienietis buvo sužeistas. Automobilis važiavo iš JAV į Kanadą ir bandė privažiuoti prie pasienio tarnybos pastato.

FTB tiria bylą kaip pasikėsinimą surengti teroro aktą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: