Rusijai „čiuožia“ stogas. Skelbiama apie „masinio idiotizmo“ bangą. Kas vyksta (Video, foto)  (3)

Rusijai „čiuožia“ stogas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-02 Rusijai „čiuožia“ stogas. Skelbiama apie „masinio idiotizmo“ bangą. Kas vyksta (Video, foto)  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Maskvoje pasirodė reklaminiai plakatai su užrašais „Kamila, tu – mūsų auksinė!“. Taip rusai siunčia palaikymą Rusijos dailiojo čiuožimo atstovei Kamilai Valijevai, kuri, sausio 29 dieną, prieš 2022 metų olimpines žaidynes Pekine buvo pripažinta kalta dėl antidopingo taisyklių pažeidimo. Sportininkė gavo ketverių metų diskvalifikaciją.

Dailiojo čiuožimo gerbėjų „Telegram“ kanaluose pasirodė nuotraukos iš Rusijos Federacijos sostinės gatvių, kuriose pavaizduota 17-metė Kazanės gyventoja, rašo obozrevatel.com.

Rusijos regionų socialiniuose tinkluose pasirodė įrašai, palaikantys sportininkę.

„Palaikykime visi kartu sportininkę, kuri nuo trejų metų sunkiai treniravosi ir pelnytai pelnė visus savo apdovanojimus!“ – sakoma, pavyzdžiui, Jaroslavlio srities „Telegram“ kanalo žinutėje.

 

Kiti Rusijos gerbėjai buvo šokiruoti tokia didele palaikymo akcija.

„O tada jie stebisi, kodėl mergina visiškai nusivažiavo.

Šaukim dar garsiau, žiūrėk, paims ir uždraus iki gyvos galvos.

Tai kažkoks masinis idiotizmas. Užuot rimtai nusiteiktume ir bent jau apsimestume, kad mums rūpi vaikų dopingo situacija, mes šaukiame apie šį dopingą kuo garsiau.

Na, pakabinkite plakatus ir su likusių komandos narių, kurie nepateko į dopingo skandalą, veidais, bent jau tai neatrodys kaip spjaudymas į antidopingo taisykles...“ – rašo rusai.

 

Gerbėjai šį incidentą vadina didele „gėda“.

Rusijos dailiojo čiuožimo atstovė Kamila Valijeva, reaguodama į ketverių metų diskvalifikaciją ir visų apdovanojimų atėmimą, socialiniuose tinkluose paskelbė vaizdo įrašą, kuriame, skambant liūdnai muzikai, čiuožia ant ledo. Per kelias valandas nuo paskelbimo įrašas sulaukė per 100 tūkstančių komentarų.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(27)
(-24)

Komentarai (3)