„Top Gear“ gali pasitraukti iš TV ekranų?  (13)

Praėjus vos kelioms valandoms nuo to laiko, kai BBC paskelbė, kad laidos apie automobilius „Top Gear“ vienas iš vedėjų Jeremy Clarksonas yra suspenduojamas, paaiškėjo daugiau įvykio detalių. Pasirodo, „barnis“, kurį įvardijo BBC, įvyko tarp laidos prodiuserio ir vedėjo J.Clarksono, kuris taikėsi kumščiu į prodiuserio veidą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dėl laidos vedėjo suspendavimo, atidedamos visos trys paskutinės 22-ojo sezono laidos. Nėra aišku, ar „Top gear“ dar pasirodys žydruosiuose ekranuose. Kol kas BBC nepatvirtino tokios informacijos.

Sekmadienio laidoje žiūrovai turėjo išvysti trijulę, važinėjančią su „MGB GT“, „Fiat 124 Spider“ ir „Peugeot 304 Cabriolet“ automobiliais. Laidos svečias turėjo būti buvęs profesionalus futbolininkas Gary Linekeris, o Richardas Hammondas lenktynių trasoje būtų gainiojęs „Subaru WRX STI“ prieš „Volkswagen Golf R“.

Priminsime, kad vienos populiariausių visame pasaulyje laidų apie automobilius „Top gear“ vienas vedėjų Jeremy Clarkson buvo suspenduotas BBC dėl „barnio su prodiuseriu“.

J.Clarksonui buvo duotas, kaip jis pats vadina, paskutinis perspėjimas dėl to, kai filmuojant „Top gear“ laidą jis pavartojo rasistišką žodį. Po to laiko Clarksonas sakė, kad jis bus atleistas, jeigu jis dar kartą leptels tokią ar panašią citatą viešoje erdvėje. BBC nepateikia daugiau detalių apie šią situaciją ir šiuo metu susilaiko nuo daugiau komentarų.

Clarksonas ir seniau buvo patekęs į nemalonumus dėl savo elgesio ar replikų. Laidos prodiuseris Andy Wilimanas apibūdino praeitus filmavimų metus kaip „itin nevykusius“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(22)
(14)
(8)

Komentarai (13)