Prie BBC pasirodė tankas, reikalaujantis J. Clarksono sugrįžimo (Video)  (2)

Pamišimas dėl Jeremy Clarksono pašalinimo iš „Top Gear“ laidos pasiekė naują lygį – penktadienį prie BBC pastato Londone pasirodė tankas, ant kurio buvo plakatas „Sugrąžinkit Clarksoną“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skelbiama, kad tankas BBC atvežė milijono žmonių visame pasaulyje pasirašytą peticiją, kuria reikalaujama, kad J. Clarksonas vėl vestų „Top Gear“ laidą. Tanke sėdėjo ir kultiniu laidos herojumi Stigu persirengęs asmuo.

Po kovo 10 d. ginčo, kuris baigėsi J. Clarksono smūgiu prodiuseriui Oisinui Tymonui, BBC nusprendė TV žvaigždę laikinai nušalinti nuo pareigų. BBC ketvirtadienį išplatino pranešimą, kuriame teigiama, kad J. Clarksono likimas turėtų paaiškėti kitą savaitę.

Tiesa, ketvirtadienį jis labdaros aukcione pažėrė keiksmažodžių tiradą BBC adresu ir pareiškė, kad greičiausiai bus atleistas.

„BBC patys užsikrušo. Tai buvo puikus šou ir jie viską sumovė“, – kartojo J. Clarksonas.

„Negaliu nuspėti savo atleidimo, tačiau norėčiau apsukti vieną paskutinį ratą („Top Gear“ bandymų trasoje – red.past.). Todėl nuvažiuosiu į Surrey ir įveiksiu paskutinį ratą, prieš toms sumautoms kalėms mane atleidžiant. Tai bus kiek graudoka, bet po velnių, padarykim tai“, – sakė 54-erių J. Clarksonas.

„Top Gear“, rodoma daugiau kaip 200 šalių ir visame pasaulyje turinti apie 350 mln. žiūrovų, yra tapusi viena sėkmingiausių ir mėgstamiausių televizijos BBC laidų.

J. Clarksonas tapo populiariu „ Top Gear“ veidu, aistrą automobiliams derindamas su pagyromis ir šiurkštoku humoro jausmu, kuris yra įžeidęs ne vieną žmonių grupę, pradedant psichinės sveikatos labdaros organizacijomis bei dviratininkais ir baigiant Meksikos ambasadoriumi Londone.

Laidos vedėjas ir jo darbuotojai ne kartą buvo priversti atsiprašyti savo žiūrovų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(12)
(2)
(10)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: