Ažiotažas: vos vakar pristatytas oficialus "The Martian" anonsas internete per parą peržiūrėtas 4 mln. kartų (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Finalfour 2015-06-09 13:52
Belekaip patinka tokie filmai, belekaip lauksiu jo Interstellar buvo kazkas tookio, sitas irgi bus geras manau.
Wolfy 2015-06-09 15:08
Man irgi patinka tokia filmai labai.
sub 2015-06-09 15:32
Mintis geresnė šio filmo už Interstellar, spėju ir siužetas tikroviškesnis.
mirtis 2015-06-09 15:35
Interstellar tai as nusivyliau, bet gal but del to, kad labai daug tikejaus. Betkokiu atvejo, lauksim pasirodant sio, tik cia bus visiskai kitokio pobudzio filmas...
sabotan 2015-06-09 16:42
Kas del keliones tai ji imanoma ir su dabartine iranga faktiskai galima skristi po 5 10 metu , bet visas stabdys yra finansavimas nes jis nedidinamas jau pora desimeciu o infliacija auga.
S.J 2015-06-09 17:20
GZ
Kiškis 2015-06-09 19:48
Paskutiniai du tokie nesveikai išgirti, tai Gravity ir Interstellar baisiai nuvylė, gal bent šį kartą bus geras.
Finalfour 2015-06-10 00:46
Palyginai nepalyginamus dalykus. Gravity pigus pospas, Inetrstellar rimtas isdirbtas filmas. Kaip ir kino saleje, taip cia itariu 80 % nesuprato apie ka interstellar, nes daugumai zmoniu tiesiog nenesa intelektas suvokti laiko paradoksus ir nenesa issilavinimas suvokti interstellar fizika. As is interstellar gavau viska ko tikejausi, nes ejau ne holivudines istorijos, o ejau vos ne kaip i dokumentini filma. Ne veltui filmo kurejai siule pries einant i si filma pasigilinti fizikos zinias ir ka mokslas sako apie tai, kas buvo rodoma filme. Tad visiskai nieko keista is tupu blondiniu ar popkorniniu niolikiniu girdeti, kad interstellar nuvyle. Nesuprato zmones sio filmo fizikos didybes ir tiek. O sita Marsieti jau galma lyginti su gravity, tik tiek kad gravity buvo nemazai pasaku apie orbitine mechanika, o marsietis tikekimes bus gerokai realesnis.
mirtis 2015-06-10 01:57
Nepradesim cia dabar irodinet kas daugiau apsiskaites fizikos ir kitose srityse, bet su tavo posakiu as stiprokai linkes nesutikt... Kas liecia Gravity, jei atmesim tuos ne itin galimus aspektus, o ziuresim i filma is kito kampo, tai filmas perteikia labai jau tikroviskus reikalus. Gal tamstai paciam ir neuzteko smegeneliu suprasti apie ka filmas?
DJ_LFS 2015-06-10 02:02
Interstellar filme ypač „tikroviškai“ atrodė žmonių „nustekentoje“ Žemėje smėlio audra vidury žaliuojančių kukurūzų laukų.
peeplt 2015-06-10 11:42
Nuėjau į Interstellar be jokių lūkesčių nes apie jį sužinojau tik iš tv reklamų, pradėjus rodyti filmą kino teatre. Filmas pasirodė afigienas net nesitikėjau. Todėl patariu negadinkite sau malonumo žiūrėdami filmą nepagrįstais ar perdėtais lūkesčiais. Šį filmą tikriausiai taip pat norėsiu pažiūrėti kino teatre todėl stengsiuosi nematyti su filmu susijusios informacijos tam kad nesusidaryčiau išankstinės nuomonės ar netinkamų lūkesčių.
trapecijus 2015-06-10 13:00
Įkišiu ir aš savo trigrašį. Gravity - po ilgo laiko tokios tematikos išreklamuotas ir daug lūkesčių sukeliantis filmas. Aišku nuvylė. Tas nesamones norėjosi išjungt po pirmų 15min. bet bent jau dėl žinomų aktorių teko sužiūrėt. Interstellar - antras išreklamuotas panašia tematika, bet dėl baisaus nusivylimo dėl Gravity nieko labai nesitikėjau. Ir gerai. Šiaip siužetas itraukiantis, iki beveik galo, neskaitant akivaizdžių su elementaria logika prasilenkiačių detalių. Tik po filmo liko vienas klausimas - ir ką jie bandė šiuo filmu parodyt? Grynai senas vokiškiškas filmas - pradžia stipri, siužetas įtraukiantis, pabaiga viską sugadina. Aišku žiūrėsiu The Martian. Žinoma kinoteatre. Ir jokių lūkesčių neturiu, nes jei jau 2 iš eilės nuvylė, iš trečio irgi daug nesitikiu. Bet pažiūrėt reikia.
FtBall 2015-06-10 13:10
Jei iš filmo tikiesi daug, tai gali likti nusivylęs. Jei iš filmo tikiesi mažai, gali likti patenkintas
Creatium 2015-06-10 22:24
Gravity daugelį nuvylė kaip tik dėl to, kad jis buvo paremtas tikroviškumu ir realybe: kosmose jokio garso, jokių spec. efektų, toli esantys objektai sunkiai matomi ir t.t. Kitaip tariant - daugelis sci-fi filmų žiūrėtojų nėra visiškai pratę prie tikrovės. Todėl Interstellar jiems patiko labiau - ten daugiau išgalvotų faktų ir daugiau spec. efektų, kurių patikrinimą yra sunku padaryti (ko gero galima būtų dėti pliusą tik dėl juodosios skylės šviesos išlenkimo vizualizavimo - daugiau ten nieko paremto mokslu nelabai mačiau). Gravity imho puikiai imitavo beorės tuščios erdvės jausmą.
Finalfour 2015-06-12 11:57
Tamsta matyt paralelineje visatoje pats ziurejai gravity Pilna video, ekspertu isnarstymu ir t.t. Kap tik Gravity ziauriai daug kliauzusu, visas filmukas yra apie grubias fizikos klaidas, nors filmas pretendavo buti labai realistisku. Beore erdve be garsu dar ne viskas. O Interstaellar kaip tik kritiku vadinamas labai tikrovisku filmu. Ta pati beore erdve interstellar 10 x tikroviskiau atvaizduota nei gravity. Visi kritikai vienbalsiai teigia kad interstellar daug labiau moksliskas nei gravity ir realistiskas, o tamsta teigi atvirksciai. Idomu.