Mokykitės iš svetimų klaidų - kraupiame vaizdo įraše užfiksuota, kaip šuolių į vandenį mėgėjas nepataiko į baseiną (Video)  (2)

Žiniasklaida dar visai neseniai stebėjosi pavojinga mada – iš didelio aukščio šokinėti į baseinus. Iš tikrųjų, daugybė žmonių nufilmavo savo beprotišką poelgį – „Youtube“ yra gausybė vaizdo įrašų, kuriuose užfiksuoti iš įvairių balkonų ar nuo pastatų stogų į baseiną šokantys žmonės. Nors daugeliui vien žiūrėti šiuos vaizdo įrašus yra sunku, kitiems tai atrodo kaip nuotykis, kurį būtų smagu prisiminti. Vienas iš tokių drąsuolių visai neseniai gavo pamoką – nusifilmavo, kaip nepataiko į baseiną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Negalima džiaugtis kito nelaime, ypač, kai ji pasibaigia gana rimta ir labai skausminga trauma, bet galima iš jos pasimokyti. Kai reguliariai šokinėji į tam nepritaikytus baseinus turi įvertinti nelaimės riziką. „xo 8Booth“ slapyvardžiu pasivadinęs ekstremalių pojūčių mėgėjas savo „Youtube“ kanale dažnai publikuoja vaizdo įrašus, kuriuose matyti kaip jis iš didelio aukščio šokinėja į vandenį. Paskutinis šio žmogaus vaizdo įrašas, kuriame ir užfiksuota nelaimė, buvo jau aštuntas drąsuolio šuolis į baseiną. Kanalas turi 74 tūkst. prenumeruotojų, net keli ekstremalo vaizdo įrašai surinko daugiau nei milijoną peržiūrų.

Pamokantis vaizdo įrašas – ekstremalas nepataiko į baseiną

Vaizdo įraše matyti, kaip vaikinas ruošiasi šuoliui nuo stogo į baseiną. Tai nėra didžiausias aukštis, iš kurio jis yra nušokęs, tačiau baseinas nėra labai arti stogo – vyras turėjo šokti į tolį. Manoma, kad triukas buvo nufilmuotas viename Kalifornijos viešbučių. Vyras nusileido per arti – jis nepataikė į baseiną, trenkėsi į jo kraštą ir tada įkrito į vandenį. Žinoma, po to jis atsistoti jau nebegalėjo – jo pėdos patyrė sunkias traumas.

Viename iš senesnių vaizdo įrašų „xo 8Booth“ kanale matyti kaip vyras nušoka iš maždaug 40 metrų aukščio. Čia sukaupta gana įspūdinga mirtinai pavojingų triukų kolekcija. Po šiuo vaizdo įrašu, kuriame užfiksuota nelaimė ir matomas ligoninės palatoje gulintis ekstremalas, komentatorių nuomonės apie šią asmenybę išsiskiria. Vieni jam linki greitai pasveikti, kai tuo tarpu kiti teigia, kad to ir reikėjo laukti ir kad dabar šis žmogus turėtų gailėtis savo kvailysčių.

Nereikia nei sakyti, kad šokinėti į vandenį iš didelio aukščio yra labai pavojinga. Net jei ekstremalių pojūčių mėgėjas būtų pataikęs į baseiną, jis vis tiek galėjo rimtai susižaloti. Todėl mokykitės iš jo klaidos ir saugokite savo sveikatą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(5)
(8)

Komentarai (2)