Šiaurės Korėja gali dalyvauti Olimpinėse žaidynėse, bet reikalauja merginų muzikos grupės „Moranbong“: kuo ji tokia ypatinga? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Denis_LT 2018-01-16 14:49
Man atrodo, kad sitos merginos groja tik tai is baimes arba joms isplautos smegenys nes dainos propaganda ir stilius kareivinis, o ir muzika primena senovine 90 metu kas reiskia kad kitu saliu muzika visiskai nesidomi ir daina kuria ne pramogai jiems svarbiausia kad kiti klausytu ju propagandos
kiesza 2018-01-16 18:31
Kaip tokiam lageriui, visai nebloga grupė. Tik kodėl prieš šitą šalį taip keliaklupsčiaujama olimpiados atžvilgiu kuomet vatnikai buvo pažeminamai išmesti ?
Denis_LT 2018-01-16 19:42
Man tiesa sakant gaila situ merginu joms smegenys isplove arba jas vercia
Shinigami 2018-01-16 21:55
Atrodo pamiršai apie kokia šalį šneki. Paprasti šalies piliečiai greičiausiai iš vis nežino kad kažkas yra už sienos, ką jau kalbėti apie kažką kas ten sukurta. Jie interneto neturi, žinios iš užsienio neateina. Todėl nėra ko plauti, ten nuo mažens sudėta tik tai kas reikia. Beja, lygiai tas pat daroma ir vakaruose, vakarams rūpimose temose. Kaip mažumu teisės, kurios platesnės nei daugumos. Žmogaus teisės, kurios yra sugalvotos žmogaus ir tai tėra konkrečios šalies įstatimai, nors pateikiamos kaip absoliučios aukštesnių jėgų (dievo) nuleistos teisės ir kurios privalo galioti visoje žemėje. Kitaip sakant ir vakaruose smegenys yra gerai plaunamos.
femto 2018-01-16 23:41
Kad jie plauna smegenis taip, bet kaip jas plauna vakarai??
GNU 2018-01-17 00:01
Čia jau paties smegenys turėtų neblogai blizgėti, kad tokias nesąmones rašyti.
Shinigami 2018-01-17 07:00
Lygiai tokiomis pat priemonėmis ir metodikomis kaip ir Š. Korėja. Jei žinai kokiomis priemonėmis tai daro Š. Korėja, nes esi 1000% užtikrintas kad ji tai daro, pats žinai kokiomis priemonėmis tai daro vakarai.
Kirtis 2018-01-17 14:20
Plaunamos ar ne plaunamos smegenys ir kas pas ką labiau nublizginta galima ginčytis iki begalybės, bet faktas, kad visur yra tam tikri apribojimai informacijai ir ne vien "valdžios" nustatyti... Lietuvoje pavyzdžiui netgi "valdžia" tarpusavyje dalinasi žiniasklaidos priemones ir vienur labiau pateikiama seimui priimtina informacija, kitur geriau nušviečiama prezidentūra. Netgi seimas ir vyriausybė tarpusavyje konkuruoja ir turi "savus laikraščius". Ką jau bekalbėti apie informaciją, kuri bent kiek prasilenkia su "oficialia" linija ir neatitinka rašytų ar nerašytų taisykliu - jei tokią informaciją norėsi paskelbti, tai greičiausiai atsitrenksi į akliną sieną ir čia visiškai nesvarbu, ar tai bandysi daryti Š. Korėjoje, ar Rusijoje, ar Lietuvoje, ar kokioje "Vakarų demokratijos" tvirtovėje. Skirtumas gal tik tas, kad kaikur, turėdamas pakankamai pinigų ir didelį norą, gali nusipirkti savo laikraštį, radijo ar televizijos stotį ir paskelbti tai, ką nori. Bet jei perdaug sau leisi, tai net ir tokiu atveju "prikirps sparnus" apkaltinę kokiais būtais ar nebūtais pažeidimais. Taigi nepulkite ir nekaltinkite Shinigami, kad neva jis nesąmones rašo - šiuo atveju iš jo pusės nesąmonių nepastebėjau. Ginčytis galima nebent dėl terminologijos, nes kažkam tai "smegenų plovimas", kažkam "cenzūra", kažkas tai vadins "žiniasklaidos priemonių priežiūra"... bet faktas, kad tai egzistuoja, ir egzistuoja visur.
Rukis 2018-01-17 15:25
Tik kad tu tuose "vakaruose" gali rašyti tokius kvailus komentarus, o vą pabandyk tai padaryti Š. Korėjoje ir liksi su kreidutėmis kameroje. Galėsi paišyt komentarus ant sienų.
Shinigami 2018-01-17 15:53
Ir ką tai turi bendro su smegenų plovimų? Čia juk apie smegenų plovimą diskutuojame, o ne įstatimus. Antra, jei pradėsiu rašyti kažką ne taip kaip "reikia" apie temas kurios svarbios vakarams (mažumos, žmogaus teisės ir t.t.) taip pat galiu atsidurti kameroje ir komentarus rašyti ant sienų. Skirtumas tik tas, kad tu temų vakaruose yra mažiau. Žinoma, dar už dali temų nesodina, bet pinigines baudas duoda.
Rukis 2018-01-17 17:52
Visų pirma smegenų plovimo yra visur. Ar tai valstybės lygio ar šeimos, kur tėvai savo vertybes stuma vaikui. Todėl reikėtų apibrėžti ką vadiname smegenų plovimu, nes jei imam tai plačiąja prasme tai nebūtinai bus blogas dalykas. Antra, dar negirdėjau tokio dalyko, kai už nuomonę (apart "einam šaudyt žydus" lygio NUOmones, kas yra smurto skatinimas) kažkas būtų pasodintas. O jei taip nutiko prašau nuorodą į straipsnį apie tai, kaip įrodymą.
femto 2018-01-19 00:19
Paranoja jam. Neverta su žmonėmis diskuotuot, jei jis įsitikinęs, kad tik jo tiesa rūpėti turėtų. Atsiverk mokslo knygų, nebesilankyk naujienų psulapiuose ir pan., ir niekas neplaus tavo smegenėlių (nebėra, ką plauti, matyt, nusiskalbė).