NASA inžinierius pamokė siuntinių vagis: tokio „grobio“ joks vagis nenorės laikyti nei savo namuose, nei automobilyje (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2018-12-21 12:49
Anot ES tai būtu grubiai pažeistos vagių teisės! Vagiai dar prisiteistu materialinę ir moralinę žalą kad atlygintu. Jei rimtai tai nebūtu problemų jei vežtu į artimiausią siuntų offisą prekę ir praneštu gavėjui, kad pasiimti pačiam. Aš kai užsisakinėju tai dažniausiai nurodau kad siunta manes lauktu siuntų tarnybos bazėj, pašte, ar paštomate.
HardAxe 2018-12-21 13:45
padaryta bile vardan youtubės peržiūrų
mindaugas.vaitiekūnas 2018-12-21 14:22
Kad JAV labai populiaru palikti siuntinius prie durų. Tas kanalas tam ir sukurtas. O jeigu daugiau pažiūrėtum to kanalo video, tai pamatytum, kad ten turbūt visi projektai panašaus lygio. Šiaip pakankamai įdomu: iškeliama problema* ir sprendžiama moksliniu-technologiniu keliu. O pagal video įdėjimo laiką galima daryti prielaidą, kad projektas su visais video montažo darbais trunka apie mėnesį (nors su "dūda" lyg 8mėn truko).
sub 2018-12-21 14:46
Kokios dar vagių teisės? Jei tu būtum tas vagis, kokią materialinę ir moralinę žalą ir kodėl prisiteistum?
HardAxe 2018-12-21 17:23
Pas prancūzus jei kaimynas pamato per langą tave namie vaikščiojantį nuogą - gausi baudą. Pas skandinavus nėra užuolaidų, bet žiūrėti per langą - tabu, ir tokios nesąmonės jie neįsivaizduoja. Tai čia gal tas pats.
ihouser 2018-12-21 18:27
Jūs čia rimtai? Vagių teisės? Iš kokio vatniko šitai išgirdot? Norėčiau pamatyti tą idiotą, kuris prisipažintų, kad vagia siuntas ir kažkokių vagių teisių reikalautų.
audriusn 2018-12-21 18:42
ypac jei tai butu "nusipelnes daktaras inzinierius" pats supranti koks.
Pasalietis 2018-12-22 13:56
Ps video fake. Autorius tai pats pripazino.
Berserkas 2018-12-22 14:23
https://gizmodo.com/viral-video-of-glit ... 254130/amp
MDR 2018-12-22 18:20
Nereikia UK. Lietuvoje naktį išėjau į lauką parūkyt (prie nuosavo namo, sklypas aptvertas tvora). Užpuolė kažkoks padaras su peiliu (vėliau paaiškėjo, kad su dviem ). Apsigyniau. Sugadinau jam veidą stiprokai gindamasis. Tai tyrėjai ilgai "tyrė", kas kaltas!!! Nes užpuolikas pareiškė, kad ĖJO PRO ŠALĮ (1 val. nakties, per mano kiemą, jei tiksliau - per terasą) ir aš užpuoliau.... Finale tyrimą nutraukė. Priežastis - NĖRA NUSIKALTIMO SUDĖTIES. Nors man perpjauta ranka (užpuolikas tiesiog iš karto dūrė - kabino ranką). Nebuvo laiko žaist su teisėsauga, bet realiai, manau, galėjau bandyti pasiekt, kad tyrėja, tiksliau - "tyrėja", turėtų rimtų problemų.
Paramotoras 2018-12-22 18:54
Na siuo atveju tyrejai tave apsaugojo nuo jieskinio kad virsisnai butinaja ginti. Tiesiog jei pakankamai ikretei jie tai palaike pelnyta bausme.
Shinigami 2018-12-22 19:26
Va čia ir problema. Tave užpuolė su ginklų, pasikėsino į tavo sveikata ir gal net gyvybę, o tu turi būti atsargus kad užpuoliko (žmogžudžio) "per daug" nesužalotum. Turi įvertinti jo galimybes gintis ir naudoti tik tiek jėgos kiek yra būtina. Man tai skamba absurdiškai. JAV nereikėtu net kad svetimas asmuo turėtu ginklą, jei įėjo į tavo kiemą, šauni iš šautuvo į galva ir kvieti policija, kad išneštu lavoną. Va čia man atrodo teisinga. Nes tau kaip aukai turi nerūpėti užpuoliko sveikata ir gyvybė, tau turi rūpėti tavo ir tavo šeimos sveikata ir gyvybė. Tu kaip auka neprivalai vertinti ar užpuolikas už tave stipresnis ar silpnesnis, bet visomis maksimaliomis priemonėmis turi jį neutralizuoti. Iš to ir bahuriux pirmas komentaras. Nes ES įstatimai kurie už puolėją gina labiau nei auką yra absurdiški ir neturi jokios logikos. Pasalietis video ne feik. Kaip rašoma Berserko nuorodoje, ten tik keli atvejai buvo feik, bet ne visi ir tuos feik atvejus autorius jau pašalino iš video.
manciukaz 2018-12-23 00:44
Ta prasme jei atėjo nemėgstamas kaimynas ar koks neaiškus asmuo i tavo kiema Jav tu gali ji nušaut?
mnv 2018-12-23 13:29
Nuo valstijos priklauso. Kai kurios turi tokius įstatymus kaip "stand your ground" ir "castle doctrine". Pvz pagal castle doctrine, jei kas įsilaužia i tavo namus, nesvarbu ginkluotas ar ne, tu jį gali nušauti. Stand your ground išeina labiau apie tai, kad tau nebūtina deeskaluoti situacijos/bėgti ir panašiai jei tau grasina. Pavyzdžiui čia jei kokiam skersgatvyje ir būtų tau kiles pavojus, teismai žiūrėtų ar tu galėjai išvengti ginklo panaudojimo pabėgdamas ar panašiai.
Shinigami 2018-12-23 19:50
Stand your ground man visiškai absurdiškas. Jis galėtu šiek tiek veikti, jei visi VISI šalies piliečiai turėtu praeiti 5 metų trukmės specialiųjų tarnybų apmokymus. Kad net apšaudomas (ne tiesiai į žmogų, bet šalia) iš tikrų kulkų, asmuo galėtu ramiai ir mintinai padiktuoti daugybos lentele Nes paprastas žmogus greičiausiai sutriks ir logiškai nustos mastyti, net jei kitas asmuo ant jo pradėtu rėkti, jau nekalbant kad kitas asmuo turi ginklą ir su juo tave puola. Kiek asmenų sutiktu gatvėje galėtu mastyti blaiviai, nepanikuoti ir mastyti apie užpuoliko gerbūvį kai yra puolamas? Va todėl man tokio taisyklės atrodo absoliuti nesamonė, kuri gina nusikaltėlius, o ne dorus piliečius.
audriusn 2018-12-24 01:50
o kada nevirsysi? kai perpjauta gerkle voliosies po krumu?